Home»Pulse»Najave»Neobičan ambijent, domaća atmosfera, druženje sa glumcima… Vikend u teatru Le Studio uz “Istrajnost” i “Raspareni par”

Neobičan ambijent, domaća atmosfera, druženje sa glumcima… Vikend u teatru Le Studio uz “Istrajnost” i “Raspareni par”

3
Shares
Pinterest Google+

Za vikend u teatru Le Studio očekuje vas kao i uvek, neobičan ambijent, topla, domaća atmosfera i žive predstave, nakon kojih sledi druženje sa umetničkim timom pozorišta.

U subotu, 11. novembra u 20:00 časova je na repertoaru je “Istrajnost”, predstava koja pretresa teme fizičke i duhovne migracije, u smislu traganja za boljim životnim uslovima, ali i novim početkom, promenom perspektive, oslobađanjem od bolnih balasta prošlosti.

Istrajnost/ Photo: Promo
Istrajnost/ Photo: Promo

Da li ostati u ovoj zemlji ili otići negde gde su uslovi života lakši?

Zbog ekonomske krize, dva brata koja su sticajem okolnosti bila razdvojena, odlučuju da zajedno emigriraju u Ameriku. Jan i Siniša nalaze se u Trstu sa namerom da se ukrcaju na brod “Tenacity”. Međutim, tek što su stigli u luku, shvataju da zbog kvara na motoru ne mogu da inastave put.

Pred polazak, oni će provesti tri nedelje u kafani “Vera” – nekoj vrsti poslednje jugoslovenske ambasade na italijanskom tlu, u društvu zavodljive Selme i Đura, koji je od pre par godina nesrećni pijanica.

Photo: lestudio.rs
Photo: lestudio.rs

Nedelja, 11. novembar rezervisana je za komediju “Raspareni par”, koja već treću godinu zasmejava publiku do suza.

Ovo je priča o dva ortaka iz Beograda, njihovim problemima, razlikama i svađama, a pre svega o pravom prijateljstvu i vrednostima u kojima će se svako od nas prepoznati.

Previous post

"Predgrađe" zatvara ovogodišnji Cinemafest... Film Džordža Klunija i braće Koen večeras u Sava Centru

Next post

Da su se Džek i Rouz setili jedne jednostavne stvari i on bi preživeo brodolom Titanika

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *