3
Shares
Pinterest Google+
Lord of the Rings/Promo
Lord of the Rings/Promo

Kako pišu američku mediji, producentska kuća Warner Bros. i naslednici Dž.R.R. Tolkina ušli su u pregovore sa Amazonom oko razvijanja serije zasnovane na “Gospodaru prstenova”.

Romani koji su postali jedinstven kulturološki fenomen i pretočeni u epske filmove mogli bi tako da zažive i u najaktuelnijem formatu današnjice.

Pregovori su još u vrlo ranoj fazi i nijedna strana nije bila raspoložena da kaže nešto o njima, ali samo njihovo pokretanje sasvim razumljivo privlači izuzetnu pažnju. Razmere ovakvog projekta su jasne svima, pa se za pregovaračkim stolom nalazi i lično Džef Bezos, izvršni direktor Amazona.

Lord of the Rings/Promo
Lord of the Rings/Promo

Ukoliko Amazon uspe da zaključi ovaj ugovor i proizvede seriju “Gospodar prstenova”, biće to idealan oporavak za kompaniju uzdrmanu smenama izvršenim nakon što se Roj Prajs, donedavni direktor Amazon Studios jedinice, našao među optuženima za seksualno uznemiravanje.

Podjednako velika vest bi to bila i za milione “Gospodarovih” fanova širom planete.

Dakle, po svemu sudeći, “Igra prestola” je prošlost, a budućnost pripada – “Gospodaru prstenova”.

HL

Previous post

DA LI JE LYNYRD SKYNYRD NAJBAKSUZNIJI BEND NA SVETU... Otkazali koncert na Floridi, jedini iz originalne postave ponovo imao infarkt?

Next post

ČOVEK PROSTO NE UME DA STANE... Nil Jang najavio novi album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *