Tresla se Amerikana… Škrtice pokazale ko je “tata”

0
32
Škrtice/ Photo: Wood
Škrtice/ Photo: Wood

Supergrupa Škrtice održala je u petak, 3. novembra koncert u ispunjenoj Amerikani Doma omladine Beograda, gde je publika dobila obećano “grejanje na emociji i energiji”, kako je najavljivao frontmen Zoran Kostić-Cane.

Koncertno promovišući debi album “Škrtice” (Lampshade Media 2016), Cane, gitaristi Boris Mladenović i Vladimir Kolarić, basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković, protresli su dvoranu efektnim, skoro jednoipočasovnim setom, koji je otvoren sa “Mudrolijama”.

Škrtice/ Photo: Wood
Škrtice/ Photo: Wood

Cane je kratko poručio: “Dobrodošli u škrtičnjak”, a bend je tokom večeri moćno i raspoloženo zakotrljao Amerikanom, uz podršku raspevane mase, “Paranormalno”, “Kulise”, “Vreme”…

Škrtice su tokom koncerta svirale i “Zaborava nema”, “Moja ljubav je teška”… a posle završne “Tik tak”, bend se na bučne pozive publike vratio na bis.

Cane je potom još jednom, sada definitivno, “odjavio” bend, i to na specifičan način – svakom članu dodat je “prefiks” Škrti.

Slonz/ Photo: Jovan Mihajlović
Slonz/ Photo: Jovan Mihajlović

Koncert u Domu omladine definitivna je potvrda da Škrtice i u svom gradu imaju jaku bazu i podršku, baš kao i u regionu, gde je debi album zaradio hvalospeve kritike.

Da ih publika dobro zagrejana dočeka Škrtice, svojski se potrudio bend Slonz. Šabački ljuti alternativci su tokom polučasovnog seta dali sve od sebe da se prikažu u najboljem svetlu, ujedno najavivši i skorašnju promociju prvog izdanja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime