Home»Film»Nemilosrdna komedija CG “pajtonovaca”… “The Books Of Knjige: Slučajevi pravde” stiže u bioskope

Nemilosrdna komedija CG “pajtonovaca”… “The Books Of Knjige: Slučajevi pravde” stiže u bioskope

3
Shares
Pinterest Google+
The Books Of Knjige: Slučajevi pravde/Promo
The Books Of Knjige: Slučajevi pravde/Promo

Humoristički sastav The Books Of Knjige spremio je žestoku komediju, u kojoj nema kompromisa i praštanja.

Dugometražni film crnogorskih “pajtonovaca” – “The Books of Knjige – Slučajevi pravde” premijerno će biti prikazan u Beogradu 8. novembra u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centar (20.30h). Na redovnom repertoaru bioskopa naći će se od 9. novembra, kad će biti organizovana i svečana projekcija u Novom Sadu u bioskopu Arena Cineplex (20.30h).

Ako imate slab stomak, onda se dobro pripremite za ovaj film. Buksovci su na veliko platno preneli živopisne likove, poput nesposobnih i korumpiranih policajaca, popa narkomana, religioznih mafijaša i nevernih žena. Dugo publika u Srbiji nije bila u prilici da gleda komediju koja pulsira od crnog humora i koja će sigurno dobro da protrese publiku u bioskopskim salama.

O “potresu velikih razmera” govori i Zoran Marković Zonjo, režiser filma i  jedan od aktera ove urnebesne komedije:

– Ovo je sigurno najbolji proizvod The Books of Knjige ikada, i sa glumačkom podrškom Kolje Pejakovića, Nebojše Glogovca, Zorana Kesića i Zenita Đjozića iz originalne postave sarajevskih Nadrealista, film “The Books Of Knjige: Slučajevi pravde“ je nuklearna bomba koju bi i Kim Džong poželeo da vidi.

Pored Buksovaca – Veselina Gajovića, Gorana Vujovića, Aleksandara Radunovića i Zorana Markovića, koji tumače glavne uloge, u filmu se pojavljuju i glumačke zvezde sličnog senzibiliteta: Nikola Kolja Pejaković glumi glavnog negativca, Izudin Bajrović tumači načelnika policije, a tu su i Nebojša Glogovac, Zoran Kesić, Stefan Bundalo, Zenit Đozić. Glavnu žensku ulogu igra Tihana Ćulafić.

Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj, a direktor fotografije je Dalibor Tonković.

Za muziku u filmu “The Books Of Knjige: Slučajevi pravde” bio je zadužen Nemanja Nedeljković, član benda Stereo Banana iz Niša, dok dva songa pripadaju duetu sarajevskih bendova Letu Štuke i Dubioza kolektiv, i mostarkom bendu Zoster.

HL

Previous post

Tresla se Amerikana... Škrtice pokazale ko je "tata"

Next post

SASVIM LUDA PRIČA... Evo kako je nastao najveći hit Pepersa "Under the Bridge"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.