Veče alternative uz Sink, Harlekin i Irvas 4. novembra u klubu Buka PodRumom

0
28

U subotu, 4. novembra, u klubu Buka PodRumom u Rumi od 21:00 čas nastupaju bendovi Sink, Harlekin i Irvas, a ulaz je besplatan.

SИNK/ Photo: Facebook/ Sink - SИNK
SИNK/ Photo: Facebook/ Sink – SИNK

Sink – SИNK je bogradski metal bend nastao 2012. godine. Do sada su objavili dva albuma “Sve što nisam ja” (2014.), dok je drugo izdanje “Pred stubom srama…” objavljeno i promovisano koncertom u Domu omladine Beograda u maju ove godine.

Sink se publici predstavio brojnim spotovima, gostovanjima i nastupima na mnogim festivalima (Exit festival, Kuršumlijska gitarijada, Vračar Rocks, Dev9t) na kojima promoviše aktuelni album.

Harlekin: Photo: Promo
Harlekin: Photo: Promo

Harlekin je alt-rock/ dark-pop bend iz Inđije koji je koncertno aktivan od druge polovine 2016. godine.

Svirali su na Koncertu godine, HillsUp festivalu, Gitarijadi Vojvodine, Dev9t festivalu, sa bendovima kao što su ZAA, Orthodox Celts, KKN, Čovek vuk, Urban&4, Bjesovi, Van Gogh, Kerber, Divlje Jagode …

U septembru 2017. objavili su album prvenac pod nazivom “Tornik” za izdavačku kuću Take It Or Leave It Records.

Irvas/ Photo: Facebook @irvastheband
Irvas/ Photo: Facebook @irvastheband

Irvas je četvoročlani bend iz Zemuna, nastao krajem 2015. godine, koji u svom zvuku poseduje od psihodeličnog pop roka, preko grandž roka, do tvrđih stoner rok rifova.

Ovaj beogradski grandž kvartet koji je trenutno u procesu snimanja svog debitantskog albuma publici je do sada predstavio EP “Made of light” kao i spot za pesmu “Light Receiver”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime