Home»Muzika»Škrtice vas čekaju 3. novembra u Domu omladine Beograda

Škrtice vas čekaju 3. novembra u Domu omladine Beograda

3
Shares
Pinterest Google+
Škrtice/ Photo: Aleksandar Ilić
Škrtice/ Photo: Aleksandar Ilić

Supergrupa Škrtice održaće sutra od 21:00 čas koncert u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda, gde će promovisati svoj istoimeni debi album.

Predgrupa Škrticama biće šabački alternativci Slonz koji su ove godine proglašeni za najbolji bend na Demofestu u Banja Luci.

Frontmen Zoran Kostić-Cane kaže da će Škrtice ponuditi ljudima “obilje emocije, mnogo energije i svirku koju ne mogu da nađu na svakom koraku”.

Slonz/Photo: Promo Demofest
Slonz/Photo: Promo Demofest

Gitaristi Boris Mladenović (Jarboli) i Vladimir Kolarić (Veliki prezir), basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković (oba iz Straight Mickey and the Boyz), i Cane (Partibrejkers), okupili su se pre par godina u novi bend, koji se albumom “Škrtice” (Lampshade Media 2016) psihodelično, sirovo, jako, oštro i sa puno emocija osvrnuo na život koji se dešava oko nas i u nama.

– Dođite u DOB da se ogrejemo na emociji i na energiji u ovom nevremenu koje vlada oko nas i u nama. Malo da budemo zajedno, da budemo solidarni u svome postojanju. Škrtice vas čekaju da vam daju obilje smislenih poruka – poziva Cane.

Ulaznice za koncert Škrtica u DOB-u možete nabaviti po ceni od 1.000 dinara preko prodajne mreže Eventim.

Previous post

Praznik za džezere... Počinje 20. Pančevački Jazz Festival

Next post

Basista benda Mötley Crüe objavio reizdanje albuma "The Heroin Diaries Soundtrack"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *