Žuta Minuta i najbolja punk ekipa 18. novembra u Božidarcu

0
89
Photo: Promo
Photo: Promo

U organizaciji Streetriffs Festa i Vračar Rocksa beogradski punk sastav Žuta Minuta promovisaće 18. novembra u Božidarcu sa početkom od 20:00 časova svoj treći po redu studijski album pod nazivom “I… šta ćemo sad”.

Zahvaljujući gostima, kanadskoj kantautorki Dženi Vu, kragujevačkom punk-rock bendu Ludak U Razvoju i beogradskoj četvorci Kamene kare, publika će moći da uživa u velikom punk-rock šou.

Dženi Vu/ Photo: Promo
Dženi Vu/ Photo: Promo

Dženi Vu je kanadska oi! punk kantautorka, velika zvezda neke nove oi! scene koja dominira svetskim binama poslednjih par godina.

Ludak U Razvoju/ Photo: Facebook @ludakurazvojuofficial
Ludak U Razvoju/ Photo: Facebook @ludakurazvojuofficial

Boje Kragujevca braniće dobro poznati pun-rock bend Ludak U Razvoju koji postoji već gotovo dve decenije.

Do sada su objavili tri studijska albuma:”Both ways”(2001, Active Time records), “Hteo to ili ne”(2011, SKC Kragujevac) i “Mediokreten” (2015, TIOLI).

Iza sebe imaju dosta solo i festivalskih nastupa, kako u Srbiji, tako i širom regiona, a binu su delili i sa domaćim (Psihomodopop, Eyesburn, KUD Idijoti, Atheist Rap, Six Pack) i sa stranim velikim imenima (Markey Ramone, Therapy).

[infobox title=’Žuta Minuta…’]

Žuta Minuta/ Photo: Promo
Žuta Minuta/ Photo: Promo

Bend Žuta Minuta nastao je 2008. godine kao projekat, a dve godine kasnije počinje i aktivno da svira.

Do sada su objavili tri studijska albuma, jedan EP i nalazi se na četiri kompilacije. Iza sebe imaju brojne koncerte kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Ove godine objavili su treći album “I…šta ćemo sad?” koji poslednjih nekoliko meseci uspešno promovišu u regionu.

Žuta minuta su: Pera (vokal), Cessa (vokal, solo gitara), Darko (ritam gitara), David (bas gitara) i Miloš (bubnjevi).[/infobox]

Na pozornicu Božidarca izaći će i beogradski bend Kamene Kare koji stiče sve više poklonika među ljubiteljima streetpunk zvuka.

Ekipu čine: Beli (vokal), Pacer (gitara/vokal), Miki (bas/vokal) i Lotar (bubnjevi).

Kamene kare/ Photo: Facebook @kamenekarepunk
Kamene kare/ Photo: Facebook @kamenekarepunk

Organizatori koncerta poručuju da u vremenima opšte otuđenosti postoje delovi društva koji vide, shvataju i ukazuju na društvene pojave koje nam menjaju život, a upravo punk sastavi to čine i pokreću iskrenu pobunu.

Zato podržite bendove i posetite Božidarac 18. novembra. Cena ulaznice je 400 dinara u pretprodaji i 500 dinara na dan koncerta.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime