Home»Muzika»MOĆNIJE I GLASNIJE: Dodatno ozvučenje i rasveta za Consecration i Hill 17. novembra u Božidarcu

MOĆNIJE I GLASNIJE: Dodatno ozvučenje i rasveta za Consecration i Hill 17. novembra u Božidarcu

3
Shares
Pinterest Google+
Consecration/ Photo: Facebook @Consecrationband
Consecration/ Photo: Facebook @Consecrationband

Po završetku prolećne mini balkanske turneje (Grčka, Bugarska i Makedonija) i festivalske letnje sezone (Rumunija i Mađarsk), došlo je vreme za nastup Consecrationa i u Beogradu.

Podrška na koncertu 17. novembra u Božidarcu biće bend Hill, a specijalno za ovu svirku postavljaju se dodatni razglas i rasveta.

Consecration/ Photo: youtube.com printscreen
Consecration/ Photo: youtube.com printscreen

Stoner/sludge/post- metal bend Consecration trenutno radi na šestom studijskom albumu. Ako prošlost diktira budućnost, “Tvin Piks” i “U Karkosi” su singlovi koji najavljuju novi materijal radnog naziva “Plava Laguna”.

Što se live nastupa tiče, bend šeta kroz celu diskografiju pa ekipa sa svakog albuma izvuče poneku pesmu koja je obeležila prošlost: “Aux” (2005-2008), “.avi” (2007-2010), trilogija “Cimet” (2011-2013), “Univerzum Zna” (2013), “Grob” (2015) koji je objavljen na vinilu za zagrebački Geenger Records i pokupio sjajne reakcije medija i publike.

Hill/ Photo:Promo
Hill/ Photo:Promo

Podrška na koncertu u Božidarcu biće bend Hill, dvojac osnovan u Beogradu 2015. godine koji čine Darko Marinković (bubnjevi) i Aleksandar Apostolovski (bas i sintisajzeri).

Muzika koju stvaraju temelji se na stoner i sludge zvuku sa primesama noise, drone i psychedelic momenata.

Iza sebe imaju nekoliko nastupa od kojih su najznačajniji oni sa američkim Egypt u Beogradu i grčkim Naxatras u Novom Sadu.

Ulaznice za nastup bendova Consecration i Hill u Božidarcu možete nabaviti po ceni od 500 dinara u FelixShopu (TC Sremska).

Previous post

DA LI STE SPREMNI ZA NOĆ VEŠTICA? Ovih 5 pesama bi trebalo da znate napamet

Next post

Five Finger Death Punch najavili kompilaciju najvećih hitova

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *