Home»Muzika»Homeland»ČEKAJUĆI KONCERT U SAVA CENTRU… The Frajle snimile dva spota i igrale “masne fote” u Banatu

ČEKAJUĆI KONCERT U SAVA CENTRU… The Frajle snimile dva spota i igrale “masne fote” u Banatu

4
Shares
Pinterest Google+
The Frajle/Photo: Promo
The Frajle/Photo: Promo

Novosadske The Frajle, snimile su proteklih dana dva spota za pesme sa svog aktuelnog albuma “Ljubav na dar” koji je objavila izdavačka kuća Lampshade Media.

Ovog puta The Frajle su ekranizovale pesme “Mrvice moja” i “Ne idi”, a kako je najavljeno uskoro će biti i premijera spotova.

– Oba spota smo snimale u Mokrinu, kod Kikinde. Ravnica, divno vreme i jesen učinili su da svi uživamo na snimanju, jer taj deo Banata ima posebnu čar. Odlučile smo se da ekranizujemo jednu baladu i jednu bećarsku pesmu koju je Vanna napisala za nas. Spot za baladu “Mrvice moja” snimale smo u divnom ambijentu kompleksa Mokrin House, kući koja je spoj stare vojvođanske arhitekture i modernog dizajna. S druge strane, u spotu za pesmu “Ne idi”, htele smo da dočaramo svima dobro poznatu igru “fote” gde nam je društvo pravio mladi glumac Nemanja Bakić, koji se u društvu četiri žene odlično snašao, ali šta su sve te fote podrazumevale, moraćete pogledati spot da bi saznali. Sa ekipom iz NN medije, koji su radili oba spota, zabavljale smo se sve vreme, pa je snimanje bilo pravo uživanje – rekle su The Frajle.

The Frajle/Photo: Promo
The Frajle/Photo: Promo

The Frajle će 24. novembra 2017. godine održati svoj treći koncert u Sava Centru. Biće to prilika da beogradska publika prvi put uživo čuje njihov novi album “Ljubav na dar”, kao i pesme sa starijih albuma “B strana ljubavi”, “A strana ljubavi” i “Naš prvi album sa putovanja”.

Ulaznice za koncert The Frajli u Sava Centru mogu da kupe po ceni od 1600, 1800 i 2000 dinara na blagajnama Sava Centra kao i putem prodajne mreže Eventim.

HL

Previous post

Izložba "Petar Peca Popović: Zaustavljenost - Rok memorabilije" od 2. novembra u Biblioteci grada Beograda

Next post

Ska, ska, skakanje... Samostalni referenti, Trnje i Nek' Svira Ko 'Oce 11. novembra u Božidarcu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *