Svirka, šutka i ljute papričice… Evo kako je bilo na Kombatima i NBG u klubu The Quarter

0
68
Mortal Kombat/ Photo: Marko Ristić

U subotu, 28. oktobra, u novosadskom klubu The Quarter, Mortal Kombat zajedno sa gostima, bendom NBG, održao je svoj tradicionalni koncert.

Već od 21:00 čas kada su otvorena vrata kluba, publika je počela da pristiže da bi u 22:00 klub već bio pun, a na binu su izažli veterani domaće punk scene, NBG.

Tokom svojih 45 minuta svirke demonstrirali su mladima kako bi trebalo da zvuči jedan punk bend – usvirano i samouvereno što je publika nagradila aplauzima, horskim pevanjem i šutkama.

Photo: Marko Ristić
Photo: Marko Ristić

Posle pauze od 15 minuta, tačno u 23:00 počeo je nastup Mortal Kombata pred novosadskom publikom.

Bilo je u klubu i Beograđana koji su došli zajedno sa bendom specijalno organizovanim autobusom.

Od momenta kada se sa razglasa čuo intro i bend krenuo da izlazi na scenu, pa sve do jedan sat posle ponoći publika je neumorno pevala, skakala, pravila šutke i palila baklje.

Momci iz benda su ostvarili apsolutno jedinstvo sa publikom dozvolivši im da ih nose kroz masu, a nisu preskočili ni učešće u šutki.

Mortal Kombat/ Photo: Marko Ristić
Mortal Kombat/ Photo: Marko Ristić

Negde na polovini koncerta izazvani su najhrabriji da učestvuju u nagradnoj igri, kao što je bend i obećao nekoliko dana pred koncert.

Petoro dobrovoljaca izašlo je na binu i pojelo najljuću papričicu na svetu, Karolinu riper, baš onu koju je bend jeo tokom snimanja najave za koncert u Novom Sadu.

Zadatak koji je usledio bio je da izdrže na bini sa bendom dok ne odsviraju pesmu “Vegan”, a ko u tome uspe dobija na poklon majicu benda. Od petoro čak troje je uspešno izvršilo zadatak.

Mortal Kombat/ Photo: Marko Ristić
Mortal Kombat/ Photo: Marko Ristić

Tokom večeri nizali su se hitovi “Devedesete”, “Nemoj biti emo”, “Ljubavna pesma”, “Pozer”, “Evrovizija”, “Zvezde Granda”… a pošto je atmosfera bila prilično usijana usledio je i bis tokom kojeg su izveli pesme  “FK  Metalac”, “Post’o sam metalac”, “Mala” i “Teški metal”.

Ovo je definitivno bio još jedan koncert u Novom Sadu koji će publika dugo pamtiti, a pošto bendu ne nedostaje kreativnosti pitanje je šta će osmisliti za 2018. godinu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime