Home»Muzika»Još jedan član One Directiona promenio pravac… Najl Horan objavio debi album “Flicker”

Još jedan član One Directiona promenio pravac… Najl Horan objavio debi album “Flicker”

3
Shares
Pinterest Google+
Nial Horan/ Photo: youtube.com printscreen
Nial Horan/ Photo: youtube.com printscreen

Krajem prošle godine, Najl Horan je obradovao svoje fanove debitantskim singlom “This Town” čime je potvrdio da kreće solo putem, pa je bilo samo pitanje vremena kada će stići i prvi album.

Debitantski album ovog talentovanog momka inspirisan je legendarnim rok bendovima kao što su Fleetwood Mac i The Eagles.

– Kada bih uzeo gitaru i počeo da sviram, uhvatio bih sebe kako potpuno prirodno sviram te akorde stvarajući folk sa pop elementima – kaže Najl.

Photo: Universal Music Serbia
Photo: Universal Music Serbia

Album sadrži 10 pesama od kojih smo neke kao što su “This Town” i “Slow Hands” već imali priliku da čujemo, a kada je reč o ostalim pesmama, defintivno se izdvaja zajednički singl “Seeing Blind” Najla i Marene Moris.

Produkciju albuma potpisuju njegovi dugogodišnji saradnici Greg Kurstin i Džulijan Buneta,  tandem odgovoran i za produkciju mnogih pesama iz muzičkog opusa grupe One Direction.

– Album sam pisao i snimao godinu dana. Veoma sam naporno radio na njemu i izuzetno sam ponosan. Ovo je prvi put da sam stavio svoje misli i emocije na papir, a zatim ih i snimio. Osećaj je odličan – izjavio je Najl.

Kao član grupe One Direction, Najl je tokom 2017. godine nagrađen brojnim priznanjima među kojima se izdvajaju People’s Choice, Teen Choice, Radio Disney Music, kao i iHeartRadio MMVA.

Album “Flicker” je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play.

Previous post

Objavljena satnica za Mortal Kombat i NBG u The Quarteru... Spremite se za žestoku svirku i "ljutu" nagradnu igru

Next post

Muzička omladina Beograda predstavlja - 26. Internacionalni festival umetnika harmonike

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *