Home»Film»Samo još to nije probala… Helen Miren u hororu “Winchester: The House that Ghosts Built”

Samo još to nije probala… Helen Miren u hororu “Winchester: The House that Ghosts Built”

3
Shares
Pinterest Google+

Lionsgate i CBS Films objavili su trejler za “Winchester: The House that Ghosts Built”, novi film u kome glavnu ulogu tumači Helen Miren.

Helen Miren/ Photo: imdb.com
Helen Miren/ Photo: imdb.com

Helen Miren, Oskarom nagrađivana britanska glumica, poznata je po iyboru veoma različitih uloga, pa tako njena filmografija broji preko 100 ostvarenja, među kojima su se našli “Oluja”, ekranizacija Šekspirove drame, “Artur”, komedija u kojoj glavnu ulogu tumači Rasel Brend, kao i “Kraljica” angažman koji joj je i doneo prestižnu nagradu.

Sledeće ostvarenje savršeno se uklapa u šaroliki opus ove glumice. Inspirisan istinitim događajima, kao što mnogi ovakvi filmovi znaju da budu, film govori o najpoznatijoj ukletoj kući u istoriji.

Photo: imdb.com
Photo: imdb.com

Prema sinopsisu, nadomak San Franciska nalazi se najpoznatija ukleta kuća na svetu. Sagradila ju je Sara Vinčester, bogata naslednica, koju tumači Miren.

Kuća je građena bez pauze, 24 časa dnevno, sedam dana nedeljno, tokom nekoliko decenija. Zdanje na sedam spratova sadrži na stotine soba i običnim posmatračima predstavlja monstruozni spomenik ludosti poremećene žene.

Winchester: The House that Ghosts Built/ Photo: imdb.com
Winchester: The House that Ghosts Built/ Photo: imdb.com

Međutim, Sara ovu građevinu ne pravi za sebe nego svojoj nećaki ili brilijantnom doktoru Eriku Prajsu, koga je pozvala u kuću.

Ona gradi zatvor ili utočište za stotine osvetoljubivih duhova, a najstrašniji od njih žele da poravnaju račune sa Vinčesterovima.

U filmu će da igraju i Sara Snuk i Angus Semson, a za režiju su zadužena braća  Piter i Majkl Spirig .

Premijera filma “Winchester: The House That Ghosts Built” zakazana je za 2. februar 2018. godine, a do tada možete da pogledate trejler…

Izvor: bosonoga.com

Previous post

"Look at Your Hands"... Novi singl američkog art-pop benda Tune-Yards

Next post

Slave 40 godina, a još praše kao klinci... Riblja Čorba 4. novembra u Obrenovcu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *