Home»Muzika»Linkin Park najavili live stream koncerta posvećenog Česteru Beningtonu

Linkin Park najavili live stream koncerta posvećenog Česteru Beningtonu

3
Shares
Pinterest Google+
linkin Park/ Photo: Facebook @linkinpark
linkin Park/ Photo: Facebook @linkinpark

Članovi benda Linkin Parka najavili su još u septembru poseban nastup u čast preminulog frontmana Čestera Beningtona, a pošto su ulaznice za koncert u trenutku rasprodate, odlučili su da i ostalima omoguće da učestvuju u sećanju na Čestera i to live streamom koncerta.

Nastup članova Linkin Parka održati će se 27. oktobra u koncertnoj dvorani Hollywood Bowl u Los Anđelesu, a bendu će se na pozornici pridružiti Blink-182, džonatan Dejvis (Korn), Machine Gun Kelly, Daron Malakian, basista Šavo i bubnjar Džon Dolmajan iz System Of A Down, Kiiara, kao i članovi bendova Avenged Sevenfold, Yellowcard i Bring Me The Horizon.

Čester Benington / Photo: Facebook @linkinpark
Čester Benington / Photo: Facebook @linkinpark

Ovaj koncert će biti prvi na kome će se preostalih pet članova benda okupiti posle Česterove smrti, a svi prihodi od koncerta idu fondaciji Music for Relief koju su 2005. osnovali članovi Linkin Parka, odnosno programu One More Light osmišljenom da se u čast harizmatičnog frontmena pomogne pojedincima kojima je to potrebno.

Program je nazvan po istoimenoj pesmi koju je bend objavio kao posvetu Česteru Beningtonu i svima onima koju su izgubili svoje voljene.

Prema informacijama magazina Rolling Stone, nastup će biti moguće pratiti preko službenog YouTube kanala 27. oktobra od 2:45 časova prema našem vremenu.

Izvor: mixer.hr

Previous post

"Mohikanci moji"... Debi album benda Stare kuke stiže krajem oktobra

Next post

Američki rokeri The National objavili spot za "I’ll Still Destroy You"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *