Home»Fun»PIŠE SE NOVA ISTORIJA PLAYBOYA… Samo što je Hefner umro, na duplerici transrodni model

PIŠE SE NOVA ISTORIJA PLAYBOYA… Samo što je Hefner umro, na duplerici transrodni model

3
Shares
Pinterest Google+

Američki magazin Plejboj objavio je, u poslednjem izdanju za novembar-decembar 2017. godine, prvi put u svojoj 64 godine dugoj istoriji, fotografije transrodnog modela.

Ines Rau pozirala je potpuno naga za prvo izdanje magazina koje se na kioscima pojavilo posle smrti njegovog osnivača Hjua Hefnera, kome je ovo “kolekcionarsko” izdanje u potpunosti posvećeno.

Fotografije 26-godišnje Ines već su se ranije pojavljivale u Plejboju, ali je ovo prvi put da su se fotografije transrodnog modela našle na centralnom mestu u magazinu, kao i na čuvenoj duplerici.

CLOSE UP OF ONE OF THE IMAGES FROM ANTIDOTE? FANTASY ISSUE SHOT BY AMAZING YANN WEBER. @messikajewelry

A post shared by INES RAU (@supa_ines) on

Ona je time postala prvi transrodni model – Plejbojeva zečica. Ines Rau je uspešna manekenka iz Pariza, poznata sa modnih pista širom sveta.

Njene fotografije prvi put su se u Plejboju pojavile u maju 2014. godine, u specijalnom izdanju koje se bavilo savremenijim shvatanjem roda. Dugo se nije izjašnjavala kao transrodna osoba, iz straha od potencijalnih partnera ili da ne bi bila shvaćena kao “čudna” osoba.

Iako je Ines prva transrodna manekenka koja je našla mesto na duplerici, ona nije prva transrodna osoba koja se fotografisala za magazin. Karolina Tula Kosi pozirala je za Plejboj još 1981. godine, da bi se potom pojavila i u filmu iz serijala o Džejmsu Bondu “Samo za tvoje oči”. Godinu dana kasnije, otkrila je da je rođena kao muškarac. Za Plejboj se slikala još jednom, 1991. godine.

HL

Previous post

Uživo i bez struje... "Live Unpljugd 2 Gavella", novo izdanje Psihomodo Popa

Next post

Ovako zvuči kad Đule Van Gogh peva Perperove “Zastave”

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *