The Killers, Demi Lovato, Šon Mendes… Objavljena imena izvođača koji će nastupiti na dodeli MTV EMA 2017

0
28
Photo: mtvema.com
Photo: mtvema.com

MTV je danas objavio imena pet izvođača koji će nastupiti na predstojećoj dodeli evropskih muzičkih nagrada – 2017 MTV EMA.

Rok bend The Killers, pop zvezde Demi Lovato, Šon Mendes, Keša, Kamila Kabelo i popularni reper Stormzy nalaze se na spisku izvođača koji će nastupiti u nedelju, 12. novembra, u londonskoj dvorani The SSE Arena Wembley.

Photo: Promo
Photo: Promo

Kanadska pop zvezda Šon Mendes nominovan je u čak pet kategorija – za najbolju pesmu sa “There’s Nothing Holdin’ Me Back”, najboljeg izvođača, najbolje izvođenje pop pesme i za naveće fanove.

Demi Lovato i Kamila Kabelo takmiče se za zvanje najbolje pop izvođačice, dok će Kilersi, ukoliko pobede, biti proglašeni za najbolje rokere.

Britanska rep senzacija Stormzy je u trci za najboljeg izvođača sa prodručija Ujedinjenog Kraljevstva i Irske.

Gore pomenuta petorka pridružiće se ranije najavljenoj voditeljki ovogodišnje MTV EMA dodele, Riti Ori.

Svetska pop zvezda Tejlor Svift nominovana je za šest nagrada, uključujući i one za najbolji spot za pesmu “Look What You Made Me Do” i za najboljeg izvođača.

Sledi kanadska zvezda Šon Mendes, koji se takmičiti u pet kategorija, a prate ga Kendrik Lamar i Ed Širan sa po četiri nominacije.

Za MTV Best Adria Act nagradu ove godine takmiče se Sara Jo, Ničim izazvan, Nina Kraljić, Marin Jurić – Čivro i Koala Voice.

Glasanje za MTV Best Adria Act i ostale MTV EMA kategorije traje sve do 11. novembra u ponoć.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime