Dupla doza emocije i energije… Slonz sa Škrticama 3. novembra u Domu omladine Beograda

0
73
Oglasi

Supergrupa Škrtice održaće 3. novembra koncert u Domu omladine Beograda, a za zagrevanje je zadužen šabački Slonz, koji je ove godine proglašen za najbolji bend na Demofestu u Banja Luci.

Slonz/ Photo: Ružica Ristivojević
Slonz/ Photo: Ružica Ristivojević

– Cenimo Škrtice, fanovi smo, i biće nam čast što ćemo otvoriti njihov koncert. Svirka sa Škrticama znači veliku priliku da se pokažemo pred širom publikom u Beogradu, jer za to nemamo često šansu. Svirali smo u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, predstavili na pravi način naš rad, i sad konačno imamo priliku za to u Beogradu – poručuju iz benda.

Bend Slonz muzički obrađuje teme koje se kreću od najapsurdnijih događaja koji su ostavili trag na njih do apstraktnih priča sa jakom suštinom, a od dosadašnjih nastupa pored Demofesta ističu se prošlogodišnji Šabački letnji festival, finale “Bunt Rock Mastersa 2017”, kao i “Velika rok eksplozija” u Zagrebu.

Basista Nenad Tošić, pevač i gitarista Nikola Mijailović i bubnjar Borivoje Tošić trenutno spremaju album prvenac, koji se očekuje sredinom 2018. godine.

Škrtice/ Photo: Aleksandar Ilić
Škrtice/ Photo: Aleksandar Ilić

Supergrupa Škrtice će svoj istoimeni, debi album koncertno promovisati gromoglasno 3. novembra od 21:00 čas u Domu omladine Beograda.

– Dođite da se ogrejemo na emociji i na energiji u ovom nevremenu koje vlada oko nas i u nama. Malo da budemo zajedno, da budemo solidarni u svome postojanju. Škrtice vas čekaju da vam daju obilje smislenih poruka – poziva frontmen Škrtica, Zoran Kostić-Cane.

Ulaznice za koncert Škrtica u Domu omladine mogu se nabaviti po ceni od 1.000 dinara preko mreže Eventim.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime