Vest koju fanovi “Game of Thrones” nisu želeli da čuju… Ko zna kad će stići osma sezona

0
27
Game of Thrones/Photo: Promo
Game of Thrones/Photo: Promo

Snimanje osme sezone popularne serije “Game of Thrones” trebalo bi da bude završeno tek početkom leta 2018. godine, prenosi Independent. To znači da će proći još mnogo vremena pre nego što fanovi serije dočekaju razrešenje svih događaja.

Sa samo šest epizoda, poslednja sezona “Igre prestola” mogla bi da bude najkraća, ali će njena produkcija svakako biti najduža, što znači da nove epizode neće biti prikazane u skorije vreme.

– Epizode će definitivno biti duže, a snimanje bi trebalo da bude gotovo do početka leta – izjavio je glumac Lijam Kaningam koji tumači lik Davosa Sivorta.

– Sve do poslednje sezone, imali smo šest meseci na raspolaganju da snimimo 10 epizoda, a ovaj put nas čeka mnogo više posla za tih šest epizoda – dodao je.

S obzirom na svu digitalnu obradu koja će uslediti nakon snimanja, premijera osme sezone “Game of Thrones” će najverovatnije biti pomerena za 2019. godinu.

Uprkos pritisku fanova, HBO navodi da ne želi da žuri i time dovede u pitanje kvalitet epizoda.

– Serija postaje sve veća, samim tim i sve komplikovanija, a mi moramo da slušamo producente. Bilo bi lepo kada bismo mogli da snimimo jednu sezonu godišnje, ali to ne mora uvek da bude slučaj – izjavio je predsednik programa HBO Kejsi Blojs.

Ipak, nije sve tako crno. Magazin Variety potvrdio je krajem septembra da je u planu snimanje pretpriče “Game of Thrones”.

Iako se detalji još strogo čuvaju u tajnosti, Džordž Martin, autor serijala “Pesme leda i vatre” po kojem je snimljena serija, jasno je istakao da se u pretpriči neće pojaviti nijedan glavni lik “Igre prestola”.

HL/Izvor: independent.co.uk

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime