Home»Film»JEDAN POTPUNO GREŠAN LIK KOJI JE PRONAŠAO IZLAZ… Svi poroci Rasela Branda

JEDAN POTPUNO GREŠAN LIK KOJI JE PRONAŠAO IZLAZ… Svi poroci Rasela Branda

3
Shares
Pinterest Google+
Rasel Brand/Photo: facebook@russelbrand
Rasel Brand/Photo: [email protected]

Britanski loš momak progovorio je o heroinu, pornićima i Keti Peri.

Rasel Brand, britanski komičar poznat po nizu glupavih komedija, braku s Keti Peri i divljem ponašanju, već 14 godina je trezan i čist, a u intervjuu za US Weekly progovorio je o svojim zavisnostima i bivšoj supruzi.

42-godišnji Rasel se s heroinom prvi puta susreo s 19 godina, a i dan danas za to ga razdoblje vežu gorko-slatka sećanja.

– Ne smem previše da razmišljam o tome jer će početi da mi nedostaje. Ako je bol šaka, heroin ulazi u nju, otvara je i opušta. To je predivan osećaj. Osećaš se kao da te neko grli, kao da imaš utehu, kao da si u majčinim rukama. Tako je slatko i savršeno – opisao je Rasel početno iskustvo s ovom opasnom drogom koja ga je dovela do kraha.

Samoća

– Ipak, fantastičan osećaj uskoro splašnjava. Počinješ da pušiš previše, piješ previše, šmrčeš kokain, uzimaš hemiju i gledaš previše pornića – dodao je.

– Bilo je užasnih, užasnih trenutaka samoće u stanu u kojem sam se drogirao. Imao sam posao na MTV-ju. Dobio sam otkaz. Imao sam šou na radiju. Dobio sam otkaz. Prijatelji su me ostavili. Devojka me ostavila. Bilo je zaista strašno – ispovedio se komičar koji je nedavno objavio i knjigu o svojoj rehabilitaciji “Recovery: Freedom of Our Addictions”.

Seks

Britancu je u skidanju s heroina pomogao menadžer Čip Somers, ali pošto se očistio od droga, jednu je zavisnost zamenio drugom.

Dosta godina kasnije, krahu 14-mesečnog braka s Keti Peri kumovala je zavisnost od seksa.

Bolji život

Rasel je objasnio kako nema čudne navike – jednostavno je straight i slavan pa mu nije teško da dođe do seksa, što je u vreme ludih dana znalo da se završi svakako. Danas, posle toliko godina rada na sebi i rođenja ćerkice, kaže da je nov čovek.

– Mnogo sam se promenio u poslednjih pet godina. Ne poredim veze s ranijim vezama iz poštovanja prema sadašnjoj supruzi i prema Keti Peri. Mislim da je sada sa mnom lakše biti.

Rasel Brand/Photo: facebook@russelbrand
Rasel Brand/Photo: [email protected]

Izvor: 100posto.hr

Previous post

Vest koju fanovi "Game of Thrones" nisu želeli da čuju... Ko zna kad će stići osma sezona

Next post

Grunge rečnik: Podvala na koju je naseo čak i New York Times

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *