Sanitarium, MaerA i Framework vas pozivaju na Prvi Headbang Meeting… Vidimo se 6. oktobra u klubu Kućica

0
54
Photo: Promo
Photo: Promo

Prvi Headbang Meeting biće održan u petak, 6. oktobra od 21:00 čas u beogradskom klubu Kućica, a nastupaju bendovi Sanitarium, MaerA, Framework i gosti iznenađenja.

Sanitarium/ Photo: Facebook @SanitariumBend
Sanitarium/ Photo: Facebook @SanitariumBend

Sanitarium je petočlani beogradski pank/rok/metal bend koji je počeo sa radom krajem marta 2016. godine. Tekstove i muziku rade sami, a na koncertima pored autorskih pesama sviraju i obrade poznatih bendova.

Ekipu Sanitariuma čine: Nenad Živković Žile (vokal), Marko Narančić Narke (gitara), Nikolić Bojan Ćela (bubanj), Uroš Pajić Paja (gitara) i Viktor Kiralj (bas gitara).

MaerA/ Photo: Facebook @Maeraband
MaerA/ Photo: Facebook @Maeraband

MaerA je alternativni metal bend sa sedištem u Beogradu. Formiran u oktobru 2016. godine, bend radi u sastavu: Tomislav Dumanović (gitara, vokal), Vlada Marković (bubnjevi) i Nebojše Milosavljević (bas).

Do sada su objavili EP pod nazivom “Antfarm” na kome su tri pesme koje će se naći i na predstojećem albumu.

Njihov zvuk karakterišu snažnim rifovi sa arapskim uticajem u kombinaciji sa brutalno iskrenim tekstovima koji govore o najmračnijim trenucima, kritikuju društvo i otkrivaju pravu sliku sveta.

Framework/ Photo: Facebook /Kulturni Centar Ribnica Kraljevo
Framework/ Photo: Facebook /Kulturni Centar Ribnica Kraljevo

Framework je crossover bend iz Mladenovca koji je nastao još 2002. godine. Pesme su im autorske i na engleskom jeziku.

U dosadašnjem radu osvojili su prvo mesto na Šumadijskom demo festu u Kragujevcu 2006. godine, prvo mesto na Mini gitarijadi u Kraljevu 2017. godine i treće mesto na gitarijadi u Velikom Gradištu 2017.godine.

Bend Framework čine: Dalibor Pantić (vokal), Miljan Milosavljević (vokal), Dragan Mladenović (solo gitara), Kristijan Simić (ritam gitara), Miroslav Milić (bubnjevi) i Petar Ristić (bas gitara).

https://www.youtube.com/watch?v=GUoJ_okVmcA

Kao što sno rekli, svirka u Kućici počinje u 21:00 čas, a cena ulaznice iznosi 200 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime