Home»Muzika»Homeland»“SA KROVA”… Dingospo Dali singlom i spotom najavili debi album “Sve dok mislim da je novi svet”

“SA KROVA”… Dingospo Dali singlom i spotom najavili debi album “Sve dok mislim da je novi svet”

5
Shares
Pinterest Google+
Dingospo Dali/Photo: facebook@Dingosto Dali
Dingospo Dali/Photo: [email protected] Dali

Beogradski alternativni rok sastav Dingospo Dali objaviće ove jeseni svoj prvi album “Sve dok mislim da je ovo drugi svet” za izdavačku kuću Long Play.

Album sadrži 12 pesama i najavljen je spotom za pesmu “Sa krova”.

– Na albumu je uhvaćen i sačuvan trenutak jednog posebnog perioda u našim životima koji je neizbrisiv i neponovljiv. Smatramo da tim albumom dovoljno jasno predstavljamo ko smo mi, koji su naši koreni u muzici, kako smo napravili prve korake, i kuda smo se tim koracima uputili… – kaže pevačica Sandra Grubić.

Beogradski bend neobičnog imena (“Prvobitna ideja je bila da se zovemo Dingospo, ali dok smo sedeli pored ogromnog postera Salvadora Dalija, tome smo dodali i nastavak”) čine: Nikola Vidojević (bubnjevi), Nemanja Bulatović (bas), Nikola Mišić (gitara), Miloš Kasalović (gitara) i Sandra Grubić (vokal).

Na albumu “Sve dok mislim da je ovo drugi svet” je 12 pesama u kojima Dingospo Dali, vođen različitim uticajima bendova uglavnom mračnijeg zvuka, spaja moćni gruv i nežne melodije.

Kao u prvom singlu “Sa krova”…

HL

 

Previous post

Hoće da budu... "Ispred svih". Prvi CD beogradskog benda Optimal Problem

Next post

OBJAVLJENE NOMINACIJE ZA 2017 MTV EMA: Ničim izazvan, Sara Jo, Nina Kraljić, Marin Jurić – Čivro i Koala Voice u trci za najboljeg regionalnog izvođača

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *