4
Shares
Pinterest Google+
Punkreas/Photo: facebook@punkreasofficieal
Punkreas/Photo: [email protected]

Članovi nikšićkog sastava Punkreas objavili su na svojoj Facebook stranici da prvi put od kada bend postoji imaju stranog izdavača, koji će njihov novi EP distribuirati u celom svijetu.

Punkreas je postao deo Black Bow Recordsa.

– Od 1. novembra naš EP “1000 zašto, 1000 zato” će se naći na britanskoj etiketi Black bow records i to će biti prvi strani za nas od kad postojimo. Oni će naš EP distribuirati u celom svijetu, a plus je to što će odraditi komplet marketing oko izdanja i prezentaciju na mnogim muzičkim sajtovima i blogovima. Naći ćemo se i u društvu preko 50 bendova iz Britanije i sveta na njihovom katalogu, tako da će za nas čuti neki novi ljudi – rekao je za CdM Đorđije Njunjić, član benda Punkreas.

Punkreas je nedavno objavio spot za singl “Nije kraj” koji se nalazi na njihovom poslednjem albumu. Glavni glumac u spotu je Zoran Vujičić, bokser koji je morao da napusti ring zbog multipleks skleroze, ali borbu nije nikad prekinuo i nikad se nije predao. Pesma se samo “nacrtala”, kao da je pisana za njega, objasnili su ranije iz benda. Spot je ostavio jaku i jasnu poruku, da nikad ne treba odustati i saviti glavu pred problemom.

HL/Izvor: cdm.me

Previous post

Stiven Tajler smiruje fanove: Ne paničite, nisam imao ni srčani ni moždani udar

Next post

Art Garfankel razočaran aktuelnom scenom: Ovo nije dobro vreme za Ameriku, a ni za muziku...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *