Home»Muzika»Nežni džin stiže u Beograd… Rag’n’Bone Man 6. maja u Hali sportova

Nežni džin stiže u Beograd… Rag’n’Bone Man 6. maja u Hali sportova

3
Shares
Pinterest Google+
Rag 'N' Bone Man/ Photo: Deans Chalkley
Rag ‘N’ Bone Man/ Photo: Deans Chalkley

Dobitnik BRIT i Echo nagrada, Rori Graham aka Rag’n’Bone Man, na proleće sledeće godine kreće na dugo očekivanu Grand Reserve turneju po Evropi.

Rag’n’Bone Man ima zakazane nastupe u martu, aprilu i maju 2018. u 20 evropskih zemalja među kojima je i Srbija, a turneja počinje u Francuskoj.

Rag'n'Bone Man/ Photo: Facebook @ragnbonemanuk
Rag’n’Bone Man/ Photo: Facebook @ragnbonemanuk

Autor multii-platinastog albuma “Human” i istoimene pesme koja ima više stotina milona Youtube pregleda nastupiće u Beogradu 6. maja, 2018. u Hali Sportova sa početkom u 20:00 časova.

Rag’n’Bone Man je počeo da se bavi muzikom sa 15 godina i njegova ljubav prema blues i rap zvuku razvila se u nešto potpuno drugačije i veće kada je ohrabren od oca počeo da nastupa sa The Rum Committee po Engleskoj u rasprodanim dvoranama što ga je dovelo do statusa zvezde i osvajanje dve BRIT nagrade od strane kritičara u 2017. godini.

Njegova muzika ima veliki broj posvećenih fanova, koncerti su svuda rasprodati, a prepoznatljiv vokal i način pevanja ga potpuno izdvajaju iz mase ostalih izvođača.

Ulaznice za koncert u Hali sportova će biti u prodaji od petka, 6. oktobra putem eventim.rs i Eventim prodajne mreže. Cene ulaznica: 2800 dinara (parter), 3400 dinara (tribina) i 3800 dinara (Vip).

Previous post

Objavljena satnica za Voivod u Domu omladine Beograda

Next post

Nemačka elektrana stiže u Arenu... Kultni Kraftwerk ponovo u Beogradu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *