Home»Muzika»Ko je prva reperka i striptizeta na vrhu Billboardove Top liste? Zovu je “Niki Minaž za sirotinju” i kaže da joj ništa nije sveto…

Ko je prva reperka i striptizeta na vrhu Billboardove Top liste? Zovu je “Niki Minaž za sirotinju” i kaže da joj ništa nije sveto…

4
Shares
Pinterest Google+
Cardi B/Photo: facebook@Iancadrib
Cardi B/Photo: [email protected]

Posle poduže borbe s Tejlor Svift i njenim povratničkim singlom “Look What You Made Me Do”, reperka Cardi B popela se na prvo mesto Billboardove Hot 100 liste sa svojim hitom “Bodak Yellow”.

I možda tako ne zvuči, ali reč je o ozbiljnom uspehu. Naime, Cardi B je prva reperka koja je solo singlom dogurala do vrha liste, a poslednja kojoj je to pošlo za rukom bila je Lorin Hil i njena “Doo Wop (That Thing)”. Bilo je to 1998.

Neki su oduševljeni, Azelia Benks nazvala ju je “Nicki Minaž za sirotinju”, Tejlor joj je čestitala poslavši joj cveće, a mediji širom sveta pitaju se ko je, dođavola, Cardi B i u čemu je njena magija?

Cardi B/Photo: facebook@Iancadrib
Cardi B/Photo: [email protected]

Dakle, ko je Cardi B

O njoj se aktivnije počelo pričati početkom ove godine. Njeno puno ime je Belkalis Almanzar i dolazi iz Bronksa u Njujorku. Ova 23-godišnjakinja ima dominikanske i trinidadske korene, a umetničko ime Cardi je skraćeno od Bacardi.

Striptizeta

U intervjuu za Vlad TV, reperka je otkrila da je još kao tinejdžerka počela da radi kao striptizeta i ne oseća se loše zbog toga. Upravo suprotno, tvrdi da joj je ples spasio život i pomogao joj da prebrodi nasilnu vezu u kojoj se tada nalazila.

– Bila sam prokleto siromašna. Živela sam s bivšim dečkom koji me tukao. Morala sam da se ispiđem iz škole. Bila je ludnica – kaže Cardi i dodaje da nije bilo jednostavno priznati majci čime se bavi. Mesecima je lagala da je čuvala decu za bogate belce:

– Jednom se razljutila na mene i svađali smo se, a ja sam joj rekla da je to njena krivica jer me izbacila iz kuće pa sam morala da počnem da se bavim striptizom. U besu me gurnula niz stepenice.

Dečko u zatvoru

Između ostalog, Cardi je i zvezda reality showa “Love & Hip Hop: New York” u kojem je često pričala o svom tadašnjem dečku Tomiju koji je trenutno u zatvoru gde služi četvorogodišnju kaznu.

Ipak, zbog njene sklonosti flertu, veza nije opstala, iako su svojevremeno pričalo i o braku. Od početka ove godine u vezi je s reperom Offsetom iz trap grupe Migos.

Profil na Instagramu

Ako želite bolje da upoznate reperku, dobro je posetiti njen profil na Instagramu na kojem ima preko 10 miliona pratilaca koji je obožavaju zbog njezine iskrenosti.

– Znate šta, kad sam počela da snimam video, uzela sam kameru i počela da pričam o tome kako su likovi i kučke otrcani. Počela sam da se šalim kao što to činim s prijateljima. Kada me upoznaju, ljudi mi govore da sam ista kao i u videima, a ja im kažem: – Kučko, znam. Takva sam.

Otvorena je i oko svojih operacija pa je priznala da je operisala grudi i zadnjicu.

Ne vole je svi, ali ona ima rešenje

Kao što smo već pomenuli, Azelia Benks negativno je komentarisala njenu popularnost, ali to je samo Azalia koja je uspela da posvađa s gotovo celom scenom. Ali ona je tek maleni deo hejtera s kojima se Cardi svakodnevno susreće. Štaviše, svojevremeno je čak ugasila profil zbog internet trolova.

Ja sam iz Bronksa, a u Bronksu imamo način kako da se nosimo s hejterima. Jednostavno ih isečem i radim to brzo. Čak se ni ne trudim da budem smešna. I ništa mi nije sveto, pa se ne igrajte sa mnom – rekla je za Fader.

HL/Izvor: Index.hr

 

Previous post

Koliko puta vam se puta desilo da neku melodiju ne možete da izbacite iz glave? Evo rešenja...

Next post

Na Merlina Mensona srušila se scenografija tokom koncerta, hitno prevezen u bolnicu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *