Home»Muzika»Kakva sjajna vest za fanove “Igre prestola”… Stiže Game of Thrones live koncertna turneja! I to u komšiluk…

Kakva sjajna vest za fanove “Igre prestola”… Stiže Game of Thrones live koncertna turneja! I to u komšiluk…

3
Shares
Pinterest Google+
Game of Thrones Live Concert Experience/Promo
Game of Thrones Live Concert Experience/Promo

Serija “Igra prestola” koju napeto prati ceo svet, nije poznata samo po svojim genijalnim dvorskim intrigama i sjajnoj glumi, nego i po upečatljivoj muzici koju je za seriju komponovao Ramin Đavadi.

Negove melodije potcrtavaju emocionalnu težinu ključnih trenutaka između protagonista serije, podižu najvažnije scene na viši nivo i opisima iz knjiga Džorža R. R. Martina udahnjuju život. Zato nimalo ne iznenađuje ni činjenica da je naslovna numera serije u međuvremenu postala neizostavni globalni fenomen pop kulture.

Upravo iz tog razloga kreatori serije osmisli su i koncertni spektakl pod nazivom “Game of Thrones Live Concert Experience”, a fanovi iz regiona konačno imaju razloga za veselje.

Game of Thrones Live Concert Experience/Promo
Game of Thrones Live Concert Experience/Promo

Spektakl “Game of Thrones Live” 19. maja 2018. naime po prvi put dolazi u komšiluk, tačnije u bečku dvoranu Stadthalle. Ulaznice za ovaj poseban događaj već se nalaze u pretprodaji.

Orkestar i hor kojima će dirigovati sam kompozitor izvešće omiljenu muziku iz svih sedam sezona serije, a ceo koncert će biti propraćen fascinantnim vizuelnim efektima koji uključuju scene iz same serije, ali i video materijal produciran isključivo za potrebe turneje.

HL/Izvor: muzika.hr

Previous post

"I Want to Break Free" forever... The National uživo izveli legendarni hit Queena na koncertu u Londonu

Next post

DOSAD NEPOZNATA PRIČA O TOME KAKO JE MERILIN MONRO ZAISTA ZAVRŠILA NA NASLOVNOJ STRANI PRVOG PLAYBOYA ... I koliko je para dobila za to

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *