Home»Kult»DOSAD NEPOZNATA PRIČA O TOME KAKO JE MERILIN MONRO ZAISTA ZAVRŠILA NA NASLOVNOJ STRANI PRVOG PLAYBOYA … I koliko je para dobila za to

DOSAD NEPOZNATA PRIČA O TOME KAKO JE MERILIN MONRO ZAISTA ZAVRŠILA NA NASLOVNOJ STRANI PRVOG PLAYBOYA … I koliko je para dobila za to

3
Shares
Pinterest Google+
Merilin Monro/mearsonlineauctions.com
Merilin Monro/mearsonlineauctions.com

Hjua Hefnera sahraniće u Los Anđelesu, i to kraj kripte pokojne holivudske ikone i ultimativne seks-bombe Merilin Monro, u grobnici koju je osnivač Playboya kupio još 1992. godine za 75.000 dolara.

https://theimpossiblecool.tumblr.com/post/86717138/monroe

Iako je glumica pozirala za prvu naslovnu stranu kultnog časopisa za muškarce u decembru 1953., Hefnera nikad nije lično upoznala. Ali je zato o njemu pisala u knjizi “Marilyn: Her Life in Her Own Words”.

Naime, Merlinka se skinula za Playboy pre nego što se proslavila u Holivudu – očajnički joj je trebao novac i pristala je da se razgoliti se za honorar od svega 50 dolara.

Četiri godine posle njenog debija na naslovnici, Hefner je čikaškoj kompaniji koja štampa kalendare platio 500 dolara da napravi seriju plakata s golom Monro. Rekordna prodaja ostvarena je doslovce preko noći kad je “planulo” više od 50.000 primeraka.

– Svi ti koji su na meni zaradili milione, nikad mi nisu rekli ni hvala. Čak mi nisu ni poslali primerak časopisa. Morala sam da ga kupim sama kako bih se videla u njemu – napisala je glumica u svojoj knjizi.

Za života, s Hefnerom je, prenosi BBC, samo jednom razgovarala telefonom.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Previous post

Kakva sjajna vest za fanove "Igre prestola"... Stiže Game of Thrones live koncertna turneja! I to u komšiluk...

Next post

Irish Stew objavili Making Of video i njime najavili novi album, čekan punih šest godina

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *