Home»Kult»PLEJLISTA HJUA HEFNERA: Uz ove pesme osnivač Playboya uspeo da zavede više od 1.000 žena

PLEJLISTA HJUA HEFNERA: Uz ove pesme osnivač Playboya uspeo da zavede više od 1.000 žena

5
Shares
Pinterest Google+
Hju Hefner/facebook@hughhefner
Hju Hefner/[email protected]

Medijski magnat, osnivač Playboya i čovek koji će i u smrti ležati pored jedne od najlepših žena sveta (zakupio je još pre 25 godina grobno mesto pored Merlin Monro), Hju Hefner umro je u 92. godini, a poslednji rođendan obeležio je objavljivanjem liste svojih omiljenih pesama Amazon Music.

Bila je to specijalno napravljena lista kojom je najavljen ekskluzivni dokumentarac Amazona “American Playboy: The Hugh Hefner Story”.

Na plejlisti “Hef’s Favorite Songs” dominira džez, koji je Hefner slušao od detinjstva i umetnici kao što su Frenk Sinatra, Bili Holidej, Ela Fidžerald, Glen Miler i Areta Frenklin – koja je bila jedna od prvih pevačica koja je nastupala u Chicago Playboy Clubu kada je imala 18 godina.

– Moja ljubav prema muzici, ukorenjena u džez i popularnu muziku koja je izrasla iz nje, obogatila je moj život na način koji ne može da se opiše – rekao je Hefner pre samo nekoliko meseci i dodao:

– To je muzika moje mladosti koja je sanjala zajedno sa mnom tokom života sve do slave, trijumfa i čudesno romantičnih ljubavnih događaja.To je i muzika koja me je tešila u tugama i tami. Muzika koju volim ostaje zvučni zapis mog života i nastavlja da mi donosi radost, inspiriše me i što je najvažnije, drži moje srce otvorenim.

Dakle… evo koje su pesme pomogle Hefneru da napravi svoju seksi imperiju i spava sa više od 1.000 žena. Možda je to recept…

 

 

Previous post

Ko kaže da Srbija nije trendy... "Despacito" stiže u Kombak Arenu 24. novembra

Next post

Masimo Savić pred koncert u Beogradu: Bavim se umetnošću, a ona se ne pravi za velike mase

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *