Home»Muzika»Ko kaže da Srbija nije trendy… “Despacito” stiže u Kombak Arenu 24. novembra

Ko kaže da Srbija nije trendy… “Despacito” stiže u Kombak Arenu 24. novembra

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Najveća svetska muzička atrakcija, Luis Fonsi, “Despacito” u okviru svoje “Love+Dance” turneje stiže u Kombank Arenu 24. novembra.

Luis Fonsi/ Photo: Promo
Luis Fonsi/ Photo: Promo

Pesma “Despacito” sa reperom Daddy Yankeem objavljena je u januaru i do sada je na Youtubeu  pregledana više od 4 milijarde puta, postala broj jedan u skoro svim zemljama sveta i obeležila leto, ali i celu 2017. godinu.

“Despacito” je obradio i Džastin Biber, zahvaljujući kome se Fonsi našao prvom mestu U.S. Billboard Hot 100 američke liste singlova.

Luis Fonci, portorikanski pevač, tekstopisac i muzički producent već godinama vlada top listama, uključujući Bilbordove Top Latin, Latin Pop i Heatseekers liste.

Osvojio je brojna Grammy i druga priznanja, a sarađivao je sa pop zvezdama kao što su Kristina Agilera, sa kojom je snimio duet i Britni Spirs, sa kojom je delio binu na njenoj američkoj i meksičkoj turneji.

Ulaznice za koncert Luisa Fonsija moćićete da kupite od 29. septembra na svim prodajnim mestima Eventima, na blagajnama Kombank Arene i Bilet Centra Beograda i online na www.kombankarena.com.

Previous post

Radiohead i Hans Zimer udružili snage na novoj verziji pesme "Bloom"... i zvuči... moćno

Next post

PLEJLISTA HJUA HEFNERA: Uz ove pesme osnivač Playboya uspeo da zavede više od 1.000 žena

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *