Home»Pulse»Najave»XII Joakim Interfest od 7. do 15. oktobra u Knjaževsko srpskom teatru

XII Joakim Interfest od 7. do 15. oktobra u Knjaževsko srpskom teatru

4
Shares
Pinterest Google+

U Knjaževsko srpskom teatru predstavljen je program XII Joakim Interfesta koji će u Kragujevcu biti održan od 7. do 15. oktobra.

Direktor Knjaževsko srpskog teatra Miloš Krstović i Miloš Latinović, selektor festivala i direktor Bitef teatra, govorili su o predstavama koje će kragujevačka festivalska publika imati priliku da odgleda, ali i o pratećem programu i razgovorima iza scene.

Od 40 predstava koliko je bilo u konkurenciji za ovogodišnji festival, publika ovogodišnjeg Joakim Interfesta imaće priliku da pogleda sledeće…

Photo: Promo
Photo: Promo

Direktor Knjaževsko srpskog teatra, Miloš Krstović istakao je da je žiri ovogodišnjeg festivala čine Radmila Živković, glumica, Đorđe Milosavljević, dramaturg i Slađana Kilibarda, rediteljka.

Kada je reč o paratećem programu 12. Joakim Interfesta, 9. oktobra, na maloj sceni će biti održana radionica “Pisati i ostati živ” koju vodi Đorđe Milosavljević.

Narednog dana biće predstavljen specijal Pozorišnog časopisa za kulturu i umetnost “Kod 21” u izdanju Šabačkog pozorišta.

Promocija knjige Zijaha Sokolovića “Glumac je glumac” planirana je za 11. oktobar, Veče u čast glumca posvećeno Radmili Živković planirano je za 12. oktobar, dok je javno čitanje dramskog teksta “Na tragu” koji je osvojio Nušićevu nagradu, autora Nikole Milojevića, na programu 13. oktobra.

Photo: pixabay.com
Photo: pixabay.com

M.B.

 

Previous post

"Romantično veče" Zemunskog kamernog orkestra na sceni KC Čukarica

Next post

Rokeri iz Inđije objavili debi album... Stigao Harlekinov "Tornik"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *