Home»Knjige»U susret Sajmu knjiga – Ildefonso Falkones ekskluzivni gost Lagune

U susret Sajmu knjiga – Ildefonso Falkones ekskluzivni gost Lagune

3
Shares
Pinterest Google+

Na predstojećem 61. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji će se održati od 22. do 29. oktobra 2017, ekskluzivni gost Lagune biće ugledni španski pisac Ildefonso Falkones.

Ildefonso Falkones se proslavio romanom “Katedrala na moru” koji je napisan kao omaž svim učesnicima u 54 godine dugoj izgradnji jedne od najlepših ikada sagrađenih crkava.

Ovaj istorijski roman postigao je izvanredan i neočekivan uspeh. Preveden je i objavljen u četrdeset zemalja. Sa više od sedam miliona prodatih primeraka knjige, Falkones je postao jedan od najpopularnijih španskih pisaca u svetu.

Ildefonso Falkones/ Photo: Facebook @ildefonsofalcones
Ildefonso Falkones/ Photo: Facebook @ildefonsofalcones

Drugi roman “Fatimina ruka” objavljen je u junu 2009. godine, a u novom romanu “Naslednici zemlje”, autor se vraća atmosferi svog legendarnog romana “Katedrala na moru” i svojim čitaocima poklanja željno iščekivani nastavak.

Ekskluzivno za Sajam knjiga Laguna će objaviti “Naslednike zemlje” u dva toma, dok će pisac lično predstaviti knjigu i družiti se sa čitaocima.

Gostovanje Falkonesa na Sajmu knjiga jedinstvena je prilika da se srpski čitaoci upoznaju sa savremenim španskim piscem i njegovim novim romanom, kao i sa ostalim naslovima koji su mu doneli svetsku slavu.

 

Previous post

Dubioza snimila "Treba mi zraka", nezavršenu pesmu Dina Dvornika

Next post

"Na putu do zvezda"... Stefan Milenković otvara 4. ArtLink festival u Kolarcu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *