Home»Pulse»Najave»Dobra volja, meko srce i tvrda svirka… Humanitarni koncert za Iliju u Drumu

Dobra volja, meko srce i tvrda svirka… Humanitarni koncert za Iliju u Drumu

4
Shares
Pinterest Google+
Best Before/ Photo: Facebook @BestBeforeCRCB
Best Before/ Photo: Facebook @BestBeforeCRCB

Dobra volja, meko srce i tvrda svirka – to je ono što rokenrol iskonski jeste.

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN prikuplja novčana sredstva za Iliju Jeremića, a u skladu sa prvom rečenicom ovog teksta, grupa prijatelja rešila je da organizuje humanitarnu svirku u Drumu (Ex. Blue Moon) u subotu, 30. septembra.

Photo: Promo
Photo: Promo

Te subote nastupiće punk/rock/metal bend Sanitarium, old school rock i blues cover bend Best Before, punk grupa Kuga i kolera, alternative hard rock bend Blue Jard Hill, grupe Marti Histerija i Gladni naučnici, kao i rock cover bend Vasić i Popadali Serveri.

Ilija Jeremić je pre dve i po godine imao operaciju, pri kojoj mu je odstranjen desni bubreg. U pitanju je Wilmsov tumor, redak oblik raka bubrega koji najčešće pogađa decu. Nažalost, pre nekoliko meseci, odlaskom kod lekara, HP nalazom je ustanovljeno da je recidiv na plućnom krilu. Ilija je završio sa petim ciklusom hemoterapije i hitno mu je potreban nastavak lečenja na klinici u Francuskoj.

Iliji možete pomoći i slanjem SMS poruke, uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj. Više informacija možete pronaći ovde.

Kuga i kolera/ Photo: Facebook/ Kuga i kolera
Kuga i kolera/ Photo: Facebook/ Kuga i kolera

Početak nastupa je zakazan za 21:00 čas, a ulaz na ovu humanitarnu svirku je simboličnih 200 dinara i sav novac prikupljen od ulaza i donacija biće uplaćen za Iliju.

HL

 

Previous post

Singlom "Appointments" Džulien Bejker najavila album "Turn Out The Lights"

Next post

Kako se slika muzika... Izložba fotografija "Zamrznuti tonovi" Marka Ristića u KC Novi Sad

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *