Home»Muzika»PREPUSTITE SE KOSMIČKOM HAOSU…  Japanski bogovi psihodelije, Acid Mothers Temple & The Melting Paraiso U.F.O. 27. septembra u DOB-u

PREPUSTITE SE KOSMIČKOM HAOSU…  Japanski bogovi psihodelije, Acid Mothers Temple & The Melting Paraiso U.F.O. 27. septembra u DOB-u

3
Shares
Pinterest Google+
Acid Mothers Temple & The Melting Paraiso U.F.O./Photo: facebook
Acid Mothers Temple & The Melting Paraiso U.F.O./Photo: facebook

Japanski bogovi psihodelije, Acid Mothers Temple & The Melting Paraiso U.F.O. održaće koncert 27. septembra u Domu omladine Beograda u organizaciji koncertne agencije Rock svirke sa početkom u 21 čas.

Acid Mothers Temple još od 90-ih, kao samoprozvana hippy grupa, putuje svetom predstavljajući svoj spoj psihodelije, bučnih gitara i moćnog ritma. Okupljeni oko masterminda benda, gitariste Kavabata Makoto (Kawabata Makoto), rad su počeli pod uticajem progresivnog roka, da bi nastavili sa džez primesama u svojoj muzici, dodajući psihodelične elemente i improvizaciju.

Nazivajući sebe kosmičkim trubadurima, uz vođstvo spomenutog Makotoa, koji veruje da komunicira sa kosmosom, Acid Mothers Temple je trenutno kolektiv od tridesetak muzičara, umetnika i performera kojima je muzika samo jedan od polja interesa.

S gotovo 90 izdanja, kao i činjenice da godišnje znaju da objave i po neverovatnih deset albuma, njima ideja i inspiracije jednostavno ne ponestaje, pa su lagano dosegli i pravi zvezdani status. Oni su grupa koja je na scenu vratila interes za psihodeliju, kraut rok i progresivni rok i koja se smatra jednim od najboljih japanskih bendova u istoriji, a njihov rad je muzika uz koju putujete, prisećate se i prepuštate haosu.

Acid Mothers Temple & The Melting Paraiso U.F.O./Photo: facebook
Acid Mothers Temple & The Melting Paraiso U.F.O./Photo: facebook

Ulaznice se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 700 dinara (ograničen kontigent) na prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIX, DD Tickets i u FELIX Shop, TC Sremska. Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 900, a na sam dan za ulaznicu je potrebno izdvojiti 1.100 dinara.

HL

Previous post

Najbolji album 90-ih i 17. svih vremena... a snimili su ga neki tamo klinci, autsajderi...

Next post

Lankum... Samo za prave fanove specifične ambijentalne irske folk muzike

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *