Peti album je konačno tu i njegova poruka je jasna… Killersi su odrasli

0
63
The Killers, Wonderful Wonderful
The Killers, Wonderful Wonderful

Najavljeno pesmama “The Man”, “Run For Cover”, “Some Kind Of Love” i naslovnom “Wonderful Wonderful”, novo studijsko izdanje Killersa od danas je dostupno u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

Novo, peto po redu, studijsko izdanje “Wonderful Wonderful” snimano je u studijima u Los Anđelesu i Las Vegasu, a nasleđuje album “Battle Born” iz 2012. godine.

Kada su počeli da snimaju svoj peti album, The Killers su odlučili da ne žele da stvaraju samo muziku koja će biti pristupačna radiju, već žele svirku koja je u skladu s njihovim godinama. I zato je studijski album “Wonderful Wonderful” pravi pokazatelj gde se bend zapravo trenutno nalazi, a u tome im je pripomogao i Mark Nofler, koji gostuje u pesmi “Have All the Songs Been Written”.

Produkcijom izdanja pozabavio se Džeknajf Li, uz koga je bend uspeo da isporuči nešto drugačiji, progresivniji zvuk, što smo imali prilike da čujemo već na najavnom singlu “The Man”.

– Gurao nas je u svim smerovima. Ponekad je muziku i emocije iza nje, teško opisati. On to jako dobro radi – rekao je Brendon Flauers o producentu izdanja.

Bubnjar benda Vanuči o Džeknajfu Liju takođe ima sjajno mišljenje:

– On vidi širu sliku. Radili smo i s drugim ljudima, koji su možda stručniji u određenom segmentu, ali svojim duhovnim pristupom – Li razume bend i šta je trebalo da postignemo u stvaranju ovog izdanja.

Jedan od najvećih bendova današnjice, The Killers, drugi deo godine proveo je nastupajući na brojnim svetskim festivalima. Bend je između ostalog nastupio na festivalu Lollapalooza u Čikagu, kao i na EXIT festivalu u Novom Sadu, a uskoro ih očekuje i nastup na Voodoo festivalu u Nju Orleansu.

Novo, odraslije (kako ga Flauers zove) studijsko izdanje “Wonderful Wonderful” dostupno je u digitalnom obliku putem Deezera, Google Playa i drugih muzičkih platformi.

“Wonderful Wonderful”, spisak pesama:

 1. Wonderful Wonderful
 2. The Man
 3. Rut
 4. Life to Come
 5. Run for Cover
 6. Tyson vs. Douglas
 7. Some Kind of Love
 8. Out of My Mind
 9. The Calling
 10. Have All the Songs Been Written
  + deluxe verzija:
 11. Money On Straight
 12. The Man (Jacques Lu Cont Remix)
 13. The Man (Duke Dumont Remix) 

  HL/Izvor: soundguardian.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime