Home»Fun»Da nije rok zvezda, bio bi sjajan ulični svirač… Frontmen Pearl Jama džemovao sa klincima ispred stadiona Chicago Cubsa

Da nije rok zvezda, bio bi sjajan ulični svirač… Frontmen Pearl Jama džemovao sa klincima ispred stadiona Chicago Cubsa

3
Shares
Pinterest Google+
Edi Veder/ Photo: Facebook @EddieVedder
Edi Veder/ Photo: Facebook @EddieVedder

Iako je grupa Pearl Jam iz Sijetla, njen frontmen Edi Veder  je ponosni sin Čikaga, i baš kao što je slučaj sa većinom njegovih sugrađana, njegovo srce pripada bejzbol klubu Chicago Cubs.

Kao vatreni navijač, Edi ima dugu istoriju sa klubom: od pevanja na utakmici, preko podržavanja tima tokom prošlogodišnjeg World Series takmičenja, pa sve do snimanja predstojećeg koncertnog filma benda Pearl Jam “Let’s Play Two”, nazvanog po čuvenoj izjavi Ernija Benksa, koji je sniman upravo na njihovom stadionu Wrigley Field. Moglo bi se reći da Edi zaista voli svoj klub.

Tokom poslednjeg vikenda ispisano još jedno poglavlje ljubavi, kada je Edi naleteo na mlade muzičare Džeka Mekija i Menija Milera, koji su svirali ispred pomenutog stadiona i odlučio da se prihvati gitare i zasvira sa njima.

Veder se pridružio džemovanju, u čijem središtu su bile pesme “The Seeker” grupe The Who (inače, Edijevog omiljenog benda) i naravno grupe Pearl Jam, i to “Corduroy”, dok je drugi put poznati muzičar iskoristio priliku da gitaristi pomogne oko tačnih akorda.

Samo nekoliko dana kasnije, Edi se opet pridružio muzičarima ispred stadiona, tako što je seo za bubnjeve.

HL/Izvor: bosonoga.com

Previous post

Arena "mala" za sve koji hoće na koncert Nika Kejva... Otvaraju se i gornje tribine...

Next post

"FREE YOUR MIND"... Jer, stigli su The Cockblockers

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *