Home»Muzika»Arena “mala” za sve koji hoće na koncert Nika Kejva… Otvaraju se i gornje tribine…

Arena “mala” za sve koji hoće na koncert Nika Kejva… Otvaraju se i gornje tribine…

4
Shares
Pinterest Google+

Koncert Nick Cave & The Bad Seeds koji će biti održan 28. oktobra u Kombank Areni, najbolje je prodavan koncert cele svetske turneje.

Nik Kejv/ Photo: Steve Parke
Nik Kejv/ Photo: Steve Parke

Iako je ostalo još nešto više od mesec dana do koncerta, ceo planiran kapacitet je rasprodat, a zbog izuzetno velikog interesovanja i zahteva brojnih fanova koji su ostali bez ulaznica, kapacitet se proširuje i na gornje tribine (nivo 400).

Nick Cave and the Bad Seeds održaće koncert u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju album “Skeleton Tree” koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti, dok mu je Guardian poverio pet zvezdica i opisao kao “remek delo ljubavi i razaranja“.

Nik Kejv/ Photo: Promo
Nik Kejv/ Photo: Promo

Prethodni nastup Nick Cave and the Bad Seedsa u Areni proglašen je za najbolji koncert  2008. godine u Srbiji.

Ovo je bio jedan od najdužih koncerata ovog muzičara koji je trajao blizu 150 minuta pri čemu je Kejv više puta ispunjavao muzičke želje svojih fanova.

Nik Kejv u Beograd dolazi sa svojim dugogodišnjim saradnikom, tekstopiscem Vorenom Elisom kao i bendom koji čine Martin Kejsi, Tomas Vajdler, Džim Sklavunos, Konvej Sevidž, Džordž Vjestica i Leri Mulins.

Ulaznice za nivo 400 po ceni od 2990 dinara su na svim prodajnim mestima CS Eventima i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

 

Previous post

ALOGIA UDRUŽILA SNAGE SA MAJKOM MATIJEVIĆEM (Steelheart)... Ovako zvuči moćna energija Balkana

Next post

Da nije rok zvezda, bio bi sjajan ulični svirač... Frontmen Pearl Jama džemovao sa klincima ispred stadiona Chicago Cubsa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *