Home»Film»“Kingsman: Zlatni krug” od 21. septembra stiže u domaće bioskope… A da li znate kako je bilo na premijeri u Londonu?

“Kingsman: Zlatni krug” od 21. septembra stiže u domaće bioskope… A da li znate kako je bilo na premijeri u Londonu?

3
Shares
Pinterest Google+
Kingsman: Zlatni krug/ Photo: Promo
Kingsman: Zlatni krug/ Photo: Promo

Sinoć je London bio prestonica glamura i filmske industrije, jer je crvenim tepihom ispred bioskopa Odeon na Lester skveru prošetala sjajna ekipa glumaca, muzičara i modela, među kojima su bili Kolin Firt, Teron Edžerton, Mark Strong, Čening Tejtum u pratnji supruge Džene Djuan Tejtum, Hali Beri, Džulijen Mur, Pedro Paskal, Džef Bridžis, Elton Džon, Popi Delavinj, Klaudija Šifer i Kajli Minog, i to povodom premijere filma “Kingsman: Zlatni krug”.

Kingsman: Zlatni krug/ Photo: Promo
Kingsman: Zlatni krug/ Photo: Promo

U drugom nastavku filma “Kingsman” junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom “Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane.

U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

Drugi deo urnebesne akcione komedije o britanskim špijunima “Kingsman: Zlatni krug“ stiže u domaće bioskope 21. septembra.

A do tada pogledajte fotografije sa svetske premijere u Londonu…

Previous post

"Ukorenjeni"- izložba fotografija Pjera Gonora u Institutu Servantes

Next post

Nije za rasiste i naciste... Porodica Džonija Keša zabranila emitovanje njegove pesme na Stormfront Radiju

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *