Home»Muzika»Homeland»Blues & rock četvrtak… Promocija albuma “Free Your Mind” benda The Cockblockers u Metropolisu

Blues & rock četvrtak… Promocija albuma “Free Your Mind” benda The Cockblockers u Metropolisu

4
Shares
Pinterest Google+

Bluz rok bend The Cockblockers održaće promociju debitantskog albuma “Free Your Mind” u četvrtak 21. septembra od 13:00 časova u Muzičkoj kući Metropolis, Makedonska 21.

The Cockblokers/ Photo: Facebook @TheCockblokers
The Cockblockers/ Photo: Facebook @TheCockblockers

Kragujevački The Cockblockersi su bluz/rok bend koji je počeo sa radom 2011. godine. Dve godine kasnije snimili su prvi EP pod nazivom “Give me all I want”.

U svojoj dosadašnjoj karijeri bend je širom Srbije nastupao na festivalima (Nišville Jazz Festival 2014, Arsenal Fest 2015, Exit 2016) i delio binu sa velikanima srpske i internacionalne rok i bluz scene.

Posle EP-a, u naredne dve godine objavili su dva singla i live session “Waiting for the train” sa šest autorskih pesama.

The Cockblockers/ Photo: Promo
The Cockblockers/ Photo: Promo

U julu mesecu 2017. godine na tržištu se konačno pojavio i debitantski album ”Free Your Mind” za izdavačku kuću Metropolis Music.

Kao dva specijalna gosta na albumu pojavljuju se Tanja Jovićević (Oktobar 1864) i Aleksandar Lokner (Bajaga i instruktori).

Svirku benda karakteriše energičnost i eksplozivna gitara pretočeni u mešavinu bluza, roka i fanka, a  The Cockblockers i su: Nenad Todorović (gitara,vokal), Petar Blagojević (bas gitara, vokal) i Nikola Grozdanić (bubnjevi).

Previous post

Tina Tarner otkrila DVE VELIKE TAJNE o Miku Džegeru

Next post

Sve što niste znali o legendarnoj pesmi "Wish You Were Here"... i ko je, ustvari, bio "ludi dijamant" Floyda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *