Home»Muzika»Bet Hart u Hali sportova 11. novembra, a pre bluz dive – Texas Flood

Bet Hart u Hali sportova 11. novembra, a pre bluz dive – Texas Flood

3
Shares
Pinterest Google+
Bet Hart/Photo: facebook@officialbethhart
Bet Hart/Photo: [email protected]

Jednoj od najboljih pevačica današnjice, Bet Hart, na koncertu u Beogradu pridružiće se i jedan od najboljih blues/rock bendova u Srbiji. Texas Flood će izaći na binu pre nje, u Hali sportova 11. novembra.

Texas Flood je beogradski power blues-rock trio čija je muzika muzika je pod jakim uticajem muzičara kao što su Stivi Rej Von, Džimi Hendriks, ZZ Top, Gov’t Mule, Led Zeppelin… Bend predvodi Nenad Zlatanović (Mr Swagger), gitarista i pevač kojeg zbog energičnog stila sviranja gitare često nazivaju “balkanskim Stivi Rej Vonom”.

Texas Flood/Photo: facebook@Texas Flood
Texas Flood/Photo: [email protected] Flood

Bend je 2006. godine Nenad osnovao sa Vladom Golubovićem, jednim od najboljih srpskih bubnjara, koji je pre Texas Flood svirao u nekim od najvećih ex-Yu bendova. Delili su binu sa muzičarima kao što su ZZ Top, Poppa Chubby, Bili Gibons, Ana Popović, Ian Segal, Met Skofild, Lens Lopez, Little G… a Nenad je imao priliku da džemuje sa mnogo sjajnih muzičara na blues/rock festivalima širom Evrope.

Texas Flood trenutno  priprema drugi album sa obradama starih, velikih pesama ex-Yu classic rocka sa početka 70-ih godina prošlog veka koji bi trebalo da njihove izuzetne gitarske i vokalne  mogućnosti predstavi širem auditorijumu u Srbiji i ostalim državama bivše Jugoslavije.

Za Bet, Nenad kaže da je sigurno jedan od najsnažnijih i najekspresivnijih ženskih glasova modernog roka.

Na turneji u okviru koje će prvi put u karijeri posetiti Beograd, Beth Hart će promovisati svoj aktuelni album, “Fire On The Floor”, ali će publika imati prilike da čuje i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata. U isto vreme emotivna i jaka, nežna i “surova”, ova harizmatična žena moćnog glasa i neverovatne energije nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama sa klavirom ili uz pratnju gitare peva najlepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju celog benda “prži” ozbiljan rokenrol, ona daje celu sebe muzici i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom.

Ta sirova emocija koju emituje na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre muzike širom sveta zaljubljuje u nju i zbog kojeg je i interesovanje srpske publike za njen koncert u Beogradu ogromno.

Ulaznice za koncert po ceni od 2900 RSD i 3900 (VIP) u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs.

HL/noizz.rs

Previous post

Lana Del Rej objavila spot za "White Mustang"... Ustvari, prva polovina je spot, a drugu ne kapiramo...

Next post

BRUTALNO ISKRENI ENTONI BURDEN: Otrovao bih Trampa kada bih kuvao za njega

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *