Home»Pulse»Najave»Antonio Banderas kao Pikaso u drugoj sezoni serije “Genius”

Antonio Banderas kao Pikaso u drugoj sezoni serije “Genius”

3
Shares
Pinterest Google+

Španski glumac Antonio Banderas glumiće Pabla Pikasa u drugoj sezoni američke televizijske serije “Genius” koja će se baviti životom slavnog španskog umetnika, rodom iz Malage kao i Banderas.

– Životna priča Pabla Pikasa fascinira me već dugo i gajim veliko poštovanje prema tom čoveku koji je potekao iz mog rodnog grada Malage – izjavio je Banderas i dodao:
– Radujem se saradnji sa National Geographicom, Brajanom, Ronom, Kenom i ostatkom ekipe “Geniusa” kao i pruženoj prilici da ispričam priču jednog od najinovativnijih slikara svih vremena.

Pablo Pikaso/ Photo: Facebook @PicassoP
Pablo Pikaso/ Photo: Facebook @PicassoP

– Antonio je bio prirodan izbor. On, kao i Pikaso, živi život punim plućima, što će biti dodatak autentičnosti koju tražimo. Kao glumac veoma je raznovrstan i to će pomoći da bude oživljen lik ovog genijalnog i nekonvencijalnog umetnika – kazao je Ron Hauard.

Prva sezona serije “Genius” bila je posvećena naučniku Albertu Ajnšatajnu.

Banderas (57) je počeo karijeru tokom 80-ih u Španiji. Sa 19 godina je postao glumac Španskog nacionalnog pozorišta. Istakao se glumeći u holivudskim filmovima kao što su “Atentatori”, “Intervju s vampirom”, “Desperado”, “Filadelfija” i “Maska Zoroa”.

Previous post

Stigao "Sleep Well Beast"... Sedmi album benda The National

Next post

"Too Good At Goodbyes"... Novi singl Sema Smita posle dve godine pauze

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.