Home»Muzika»Spremite se za veliku dozu emocije i energije… Škrtice 3. novembra u Domu omladine Beograda

Spremite se za veliku dozu emocije i energije… Škrtice 3. novembra u Domu omladine Beograda

3
Shares
Pinterest Google+
Škrtice/ Photo: Aleksandar Ilić
Škrtice/ Photo: Aleksandar Ilić

Supergrupa Škrtice će svoj istoimeni debi album, za koji mnogi muzički kritičari tvrde da je pravo osveženje na regionalnoj sceni, koncertno promovisati gromoglasno 3. novembra od 21:00 časa u Amerikani Doma omladine Beograda.

– Dođite da se ogrejemo na emociji i na energiji u ovom nevremenu koje vlada oko nas i u nama. Malo da budemo zajedno, da budemo solidarni u svome postojanju. Škrtice vas čekaju da vam daju obilje smislenih poruka – poziva frontmen Škrtica Zoran Kostić-Cane.

Škrtice/ Photo: Aleksandar Ilić
Škrtice/ Photo: Aleksandar Ilić

Pevač Zoran Kostić-Cane (Partibrejkers), gitaristi Boris Mladenović (Jarboli) i Vladimir Kolarić (Veliki prezir), basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković (oba iz Straight Mickey and the Boyz) okupili su se pre par godina u novi bend Škrtice, kako bi se psihodelično, sirovo, jako, oštro i sa puno emocija osvrnuli na život koji se dešava oko nas i u nama.

Debi album “Škrtice” (Lampshade Media 2016), sa kog je izdvojen spot “Zaborava nema”, donosi eksplozivnu i katarzičnu smesu panka, hard roka, novog talasa, hard kora i eksperimentalne muzike, koja je zaradila hvalospeve regionalne kritike.

Ulaznica za koncert Škrtica 3. novembra u DOB-u košta u pretprodaji od 8. septembra 800 dinara preko mreže Eventim. Od 1. oktobra cena ulaznice je 1.000 dinara.

Previous post

"You’re the Best Thing About Me"... U2 objavili još jedan singl sa predstojećeg albuma "Songs of Experience".

Next post

Devet godina od smrti ex-Yu Kralja fanka... Pogledajte poslednji intervju Dina Dvornika

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *