TAKO DANAS ZVUČE SEDAMDESETE: Rod Stjuart i DNCE objavili novu verziju dens klasika “Da Ya Think I’m Sexy“

0
37
Rod Stjuart & DNCE/Photo: Promo
Rod Stjuart & DNCE/Photo: Promo

Rod Stjuart pridružio se Republic Records/Universal Music muzičkoj porodici i tim povodom objavio novu verziju jedne od najupečatljivijih pjesama dens žanra – “Da Ya Think I’m Sexy”.

Originalna verzija našla se na Stjuartovom albumu iz 1978. “Blondes Have More Fun”, a za novu verziju Rod je udružio snage s multiplatinastom grupom DNCE. Singl “Da Ya Think I’m Sexy” u novom ruhu predstavljen je publici na ovogodišnjoj dodjeli MTV Video Music Awards 27. avgusta.

“Stanovnik” Rock And Roll Hall Of Fame, kao i UK Music Hall Of Fame Rod Stjuart uspeo je da se nađe No. 1 muzičkih top lista sa čak šest uzastopnih singlova i albuma, sa više od 200 miliona prodatih primeraka, a tokom vrlo uspešne karijere osvajao je i BRIT, kao i Grammy nagrade.

Rod Stjuart & DNCE/Photo: Promo
Rod Stjuart & DNCE/Photo: Promo

S druge strane, grupu DNCE čine Džo Džonas, Kole Vajtli, Jin Jo i Džek Lovles, a publiku su osvojili trostruko platinastim hit singlom “Cake By The Ocean”, koji je streamovan više od 450 miliona puta, a video spot broji više od 280 miliona YouTube/VEVO pregleda.

Evo kako klasik “Da Ya Think I’m Sexy“ zvuči u kombinaciji pop-rock legende Roda Stjuarta i grupe DNCE:

A da li se sećate originala…

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime