Princess Nokia: Ne za*ebavaj se s mojom energijom…

0
38

 

Princess Nokia/Photo; YouTube printscreen
Princess Nokia/Photo; YouTube printscreen

Njujorška hip-hop umetnica Destini Fraskveri, poznatija pod pseudonimom Princess Nokia, najavila je zvanično objavljivanje svog albuma “1992” u deluxe verziji za izdavačku kuću Rough Trade Records. Album najavljuje singl “Brujas”.

Album, koji će biti objavljen 8. septembra, biće njeno prvo zvanično izdanje, budući da je ranije svu svoju muziku objavljivala na svom Youtube i Soundcloud kanalu.

Iako je “1992” publika već čula, reizdanje, koje će biti naslovljeno “1992 Deluxe”, sadržaće dodatnih osam pesama uključujući i najskoriji singl “G.O.A.T.”.

Princess Nokia se muzikom bavi još od srednje škole, prvo pod pseudonimom Wavy Spice, koji vremenom menja u sadašnji. Široj javnosti je postala poznata putem društvenih mreža gde je stekla svoju bazu fanova koja je raširena po celoj planeti. Poznata je po beskompromisnim tekstovima i spotovima i širokom rasponu muzičkih podloga.

Mi smo one geto veštice koje govore jezikom kučki (…) i ne zajebavaj se s našom energijom…

Pored muzike, Princess Nokia se kao model pojavjivala i u kampanjama poznatih svetskih brendova odeće kao što su Calvin Klein i Champion.

Princess Nokia se ovdašnjoj publici predstavila nastupom na Fusion Stageu ovogodišnjeg Exit festivala pred više hiljada ljudi.

HL

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime