NAISSBLUE PRIHVATILI OZBILJAN IZAZOV… Spremaju album s obradama filmskih tema Zorana Simjanovića, a ovo je prvi spot za “The Guardian Angel”

0
30
NaissBlue, Promo
NaissBlue, Promo

Niški džezeri NaissBlue objavili su spot za numeru “The Guardian Angel”, jazz obradu čuvene muzičke teme iz filma “Anđeo čuvar” legendarnog srpskog filmskog kompozitora Zorana Simjanovića.

Ovim spotom niški kvartet najavljuje svoj treći album, na kome će se naći Simjanovićeve kompozicije u jazz maniru, a na njemu je radila ekipa u sastavu: Luan Osmani, Ivan Cvetković, Bojan Bojković, i Marijan Cvetanović.

Album će objaviti regionalna izdavačka kuća Menart, a NaissBlue ne kriju da su počastvovani povrenjem koje im je ukazao čuveni kompozitor.  

Zoran Simjanović: Photo: Facebook
Zoran Simjanović: Photo: Facebook

– Veliko hvala gospodinu Zoranu Simjanoviću za poverenje koje nam je ukazao prepuštajući nam svoja dela na korišćenje. Nadamo se da smo uspeli da na valjan način “prodžeziramo” njegove predivne filmske numere i tako ih na još jedan način sačuvamo od zaborava – kažu niški džezeri.

Spot za “The Guardian Angel” uradio je Igor Jovanović. Pogledajte, poslušajte i procenite… da li je Zoran Simjanović imao pravo kada je odabrao NaissBlue? I mi mislimo da jeste…

HL

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime