Home»Life Story»Žika Jelić posle pada s motora: Ne širite paniku, nisam ozbiljno povređen

Žika Jelić posle pada s motora: Ne širite paniku, nisam ozbiljno povređen

3
Shares
Pinterest Google+
Nikola Johnny Ranković/Photo: Wood RS
Nikola Johnny Ranković/Photo: Wood RS

Žika Jelić (75), frontmen legendarne YU grupe, doživeo je juče udes u Novim Banovcima nedaleko od Zemuna, saznaje Blic.

Prema nezvaničnim informacijama, na Jelića je juče dok je vozio svoj motor “harli” oko 17:00 časova, na uglu Svetosavske i Pinkijeve ulice u Novim Banovcima, automobilom marke “jugo” naleteo Vladimir D.

Prema prvim informacijama, vozač “juga” nije ispoštovao pravo prvenstva prolaza koje je Jelić imao, naleteo je na njega i oborio ga s “harlija”.

Žika Jelić/ Photo: Facebook/ Zika Jelic
Žika Jelić/ Photo: Facebook/ Zika Jelic

Sve ovo rokera nije sprečilo da hitro sanira povrede kod lekara, i produži na beogradski Beer Fest!

– Vraćao sam se motorom iz Banovaca, lagano sam vozio. Sa desne strane je naišao “jugo” i skrenuo ka meni. Išao je direktno na mene i shvatio da sam da ću bolje proći ako oborim motor, nego ako se direktno sudarimo. Vozač tvrdi da me nije video, u šta sumnjam, a sve su to posmatrali policajci sa kontrolnog punkta prekoputa i odmah su uradili uviđaj. U zapisniku piše da je vozač kriv, on je prošao bez povreda, a ja sam odrao levu ruku. U KBC Bežanijska kosa su mi snimili ruku, ustanovili da nemam prelom, ali da mi je ruka oguljena. Iste noći bio sam na Beer festu da podržim Van Gogh, a večeras sviraju moji prijatelji iz Riblje Čorbe – rekao je Jelić za Večernje novosti.

Jelić je rekao i da ne razume potrebu medija da prenose kako je teško povređen, jer takve priče uznemiravaju njegovu porodicu.

– Ćerke su me zvale iz inostranstva zabrinute zbog navodnih ozbiljnih povreda, telefon mi non-stop zvoni. Osećam se dobro i ne ležim u bolnici – rekao je roker.

Njegov voljeni “harli dejvidson” je, nažalost, prilično oštećen, ali Jelić kaže – “dešava se”.

Žika Jelić je i 2006. imao sličnu ozbiljniju nesreću na Ibarskoj magistrali, kada se, vozeći automobil, sudario s kamionom, a 2013. je, na koncertu u Foči, doživeo strujni udar.

Previous post

World music festival u Beogradu... Todo Mundo od 24. do 27. avgusta na Tašu

Next post

Fli pobesneo na Trampa: Zašto ukidate muzičko obrazovanje, to je zlostavljanje dece?!

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *