Home»Film»Evo šta Helen Miren misli o “mračnoj slovenskoj duši” Melanije Tramp

Evo šta Helen Miren misli o “mračnoj slovenskoj duši” Melanije Tramp

4
Shares
Pinterest Google+
Helen Miren/Photo: favebook
Helen Miren/Photo: favebook

Slavna britanska glumica Helen Miren, više puta proglašena jednom od najseksepilnijih žena na svetu iako je već zagazila u osmu deceniju života, poznata je po oštrom jeziku i vrcavom humoru, zbog čega i jeste omiljena u javnosti.

Njeni komentari na poznate ličnosti i aktuelne događaje koje nonšalantno iznosi u javnost, možda naiđu na negodovanje osoba koje su joj na meti, ali skoro nikada i publike. Publika baš voli tu njenu otvorenost.

Donald i Melanija Tramp/Photo: facebook@FLOTUS
Donald i Melanija Tramp/Photo: [email protected]

U nedavnom intervjuu za magazin Allure, glumica je tako imala i šta da kaže o najpopularnijoj prvoj dami sveta – Melaniji Tramp.

Miren se osvrnula na snimak posete predsedničkog para Izraelu, odnosno na trenutak kada je Melanija nimalo diskretno odgurnula Donaldovu ruku. O ovom snimku je pričao ceo svet, a i glumica je o ovom gestu imala da kaže.

– Dok sam gledala snimak, pomislila sam da je ona jedna od najmoćnijih žena na svetu jer može da ga sruši. To je gotovo i uradila i to samo rukom. Jasno mu je dala do znanja da je ne dira. Znate, ja sam poreklom iz Istočne Evrope, a mi koji smo odande imamo mračne duše. Videćete, ta mračna slovenska duša uskoro će se pokazati – tvrdi Helen Miren.

Ostaje da vidimo koliko je glumica dobra proročica i šta bi to pokazivanje “mračne duše” zapravo trebalo da znači.

HL/Gloria.rs

Previous post

ROKERKE OSVAJAJU SVET... Na Avali 21. avgusta počinje prvi rok kamp za devojčice u regionu

Next post

Elvis forever... 40 godina od smrti Kralja rokenrola

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *