Home»Muzika»Homeland»Beogradski dance duo predstavilja singl “Novi dan”

Beogradski dance duo predstavilja singl “Novi dan”

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Aleksandar Trifunović Trifun, mladi dvadesetrogodišnji kantautor i producent iz Beograda, na sceni pravi debi singlom “Novi Dan” u saradnji sa vokalistom Ivanom Beloševcem. U spotu za ovaj singl pojavljuje se i srpska manekenka Ivona Prpoš.

Trifun, poznat beogradskoj publici kao frontmen bendova TLO i Sol, kao DJ i osnivač livestream organizacije Plugged_in ovom prilikom je izjavio:

– Neizmerno sam srećan što imam priliku da radim sa takvim talentom kao što je Ivan. Drugar mi je pustio Ivanov singl “Motiv” i pomislio sam kako bi Ivan bio savršen pevač za “Novi Dan” koju sam tada pravio. Od tada on i ja bukvalno živimo zajedno, non-stop radimo i to je rezultiralo u super posao i veliko prijateljstvo. Pokušavamo da dovedemo svetski dance fazon na naše prostore, nešto da osveži klupsku scenu ovde”. Aleksandar se potpisuje i kao režiser i montažer spota, a budući da je student Fakulteta dramskih umetnosti, kaže da je u tome uživao.

Ivan Beloševac je svoj proboj na domaću pop scenu napravio hitom “Motiv”. Kantautor poreklom iz Aranđelovca svoju karijeru počinje u bendu Shuffle i rad nastavlja sa poznatim jutjuberom Danilom Dabićem (Zvoganj) u dvojcu The House Of Owls nakon čega nastavlja da objavljuje muziku pod svojim imenom.

Previous post

Evo kako bi Diznijeve princeze izgledale na naslovnicama muških magazina

Next post

Dan kada su prvi put zajedno na scenu stali Pejdž, Plant, Bonam i Džons... Ostalo je legenda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *