EKSKLUZIVNO: Nešto sasvim vruće iz rok kuhinje Santos Brother Banda… Poslušajte prvu verziju numere “The other Side”

0
84
Oglasi

Santos Brothers Band ne staje, ne posustaje i nema predaha. Momci iz Bačke Palanke čitavog leta sviraju po regionu, ali ne zapostavljaju ni autorski rad.

Santos Brothers Band/Photo: facebook
Santos Brothers Band/Photo: facebook

Headliner.rs je ekskluzivno došao do njihovog novog snimka koji su pre samo nekoliko dana uradili u studiju, za numeru “The Other Side” koja još nije sasvim završena, ali koja je jasan putokaz u kojem pravcu bend namerava da ide u budućnosti.

Poslušajte tizer…

Da podsetimo, Santos Brothers Band je, 2007. kada je osnovan, bio najmlađi profesionani rok bend u Srbiji, jer je prosek godina članova benda bio samo 13 godina.

Od tada, Santos Brother Band pobedio je u OBN takmičenju Rat bendova, u Parizu su snimili numeru “Ye ye ye” u saradnji sa osnivačem i gitaristom Divljih Jagoda Seadom Zeletom Lipovačom i prešli hiljade kilometa svirajući po čitavoj Evropi.

Santos Brothers Band/Photo: facebook
Santos Brothers Band/Photo: facebook

Objavili su tri singla i jedan maksi singl, a bend trenutno nastupa u postavi Stefan Šantoši (Guitarist, singer, composer, songwriter), Miloš Šantoši (Drummer, vocals, perccusionist, composer), Luka Jovanović (Bassist, vocals, composer) i Nemanja Graonić (second guitarist and vocal).

HL

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime