Home»Muzika»Kakva vremena, takvi i spotovi… Garbage objavili video za “No Horses”

Kakva vremena, takvi i spotovi… Garbage objavili video za “No Horses”

3
Shares
Pinterest Google+
Garbage/Photo: facebeook@GarbageOfficieal
Garbage/Photo: [email protected]

Poznati škotski alt rok bend, Garbage, objavio je spot za svoj aktuelni singl “No Horses”, a sav prihod od prodaje i preslušavanja singla, kao i pregleda spota, doniraće Internacionalnom komitetu Crvenog Krsta do kraja 2018. godine.

– Primetio sam da kada vlast ne obraća pažnju na svoje građane, zaslepljena svojom pohlepom, posledična muzika razvaljuje. Kao što je to ranije bio slučaj sa Ninom Simon i “Mississippi Goddam” ili The Clash i “Straight To Hell”, “No Horses” me je uverila da nisam lud i da ovo zaista jeste izopačeno vreme. Tekst pesme je moćan, tako da je moj zadatak bio da dodam vizuelni aspekt koji publici neće upropastiti individualnu interpretaciju – izjavio je povodom objavljivanja spota režiser zaslužan za realizaciju – Skot Stukej.

U toku ove godine bend Garbage je objavio i svoju autobiografiju pod naslovom “This Is The Noise That Keeps Me Awake” za koju je svaki član benda pisao određeni deo priče. Pored biografije, knjiga sadrži i nikad ranije objavljene fotografije benda.

Previous post

Festival filmskog scenarija od 13. do 17. avgusta u Vrnjačkoj Banji

Next post

Ekskluzivci Mascom Recordsa na Nišville Jazz festivalu... Darko Rundek, Del Arno Bend i Kezz sviraju u Nišu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *