BRAJAN DŽONSON SE ČUDOM IZVUKAO NAPOVREĐEN u nesreći tokom treninga za trku slavnih Silverstone Classic

0
98
Oglasi
Brajan Džonson/ Facebook @BrianJohnsonOfficial
Brajan Džonson/ Facebook @BrianJohnsonOfficial

Bivši pevač benda AC/DC Brajan Džonson ostao je nepovređen posle prevrtanja automobila u nesreći tokom trke slavnih Silverstone Classic u Engleskoj.

Džonson koji je prošle godine napustio AC/DC zbog problema sa sluhom , učestvovao je u kvalifikacijama tokom  prošlog vikenda.

Smrskan auto je značio da Brajan neće moći da startuje u zvaničnoj Grand Prix kružnoj 3.66 milja dugoj trci 30 vozača klasičnih  Austin A30s i A35s u dobrotvorne svrhe.

Poznate ličnosti, učestici trke, bili su podeljeni u pet timova, a svaki bio nadgledan od strane jednog  iskusnog profesionalnog vozača.

Oni koji su se kvalifikovali imali su priliku da se takmiče za humanitarnu nagradu, a sredstva su bila namenjena organizaciji Prostate Cancer U.K.

The Silverstone Classic smatra se najvećim svetskim festivalom klasičnih automoba tokom koga se održava ukupno 21  trka.

Brajan Džonson/ Facebook @BrianJohnsonOfficial
Brajan Džonson/ Facebook @BrianJohnsonOfficial

Džonson  je već dugo vremena zaljubljenik u automobile i veruje  da su kasniji problemi sa sluhom povezani sa udesima na stazi.

Vodio je TV šou Cars That Rock i takmučio se na Florida’s Daytona International Speedway u humanitarnoj trci Highway to Help za pomoć obolelima od Alchajmerove bolesti.

Džonsonovo napuštanje AC/DC bilo je u vreme burnog perioda za bend. Od 2014. ostali su bez gitariste Maloma Janga, bubnjara Fila Ruda i basiste Klifa Vilijamsa.

Izvor: ultimateclassicrock.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime