Home»Muzika»Džesi Ver ima novi singl posle dve godine… preslušajte “Midnight”

Džesi Ver ima novi singl posle dve godine… preslušajte “Midnight”

3
Shares
Pinterest Google+
Džesi Ver/Photo: facebook@jassiewaremusic
Džesi Ver/Photo: [email protected]

Posle dvogodišnje studijske pauze, Džesi Ver predstavila je potpuno novi singl.

Svetsku radijsku premijeru imao je na BBC Radio 1, a onda je i fanovima postao dostupan novi singl talentovane i nagrađivane britanske muzičarke Džesi Ver – pod naslovom “Midnight”, putem Deezera i Google Playa.

Pevačica je novi singl predstavila posle dvogodišnje studijske pauze i njime ujedno najavila i svoj treći studijski album. Pesmu su zajedno potpisali Kija Viktoria, Džordan Tomas i Karius Gold, troje mladih i talentovanih londoskih tekstopisaca, dok su za produkciju zaslužni Karius Gold i Pop Vensel (Rijana, Ališa Kiz, Niki Minaž).

Iako još nije otkriven tačan datum izlaska novog albuma, najavljeno je kako bi trebalo da bude objavljen do kraja ove godine. Na novom albumu Džesi je sarađivala s muzičkim imenima kao što su Feliks i Ugo Vajt (The Maccabees), Kid Harpun, Ed Širan, kao i njen dugogodišnji saradnik i prijatelj Beni Blanko. Kako je i sama otkrila u nekolicini intervjua novijeg datuma, novi album donosi niz pesama koje se bave temama porodice, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva. Novo izdanje naslediće album “Tough Love”, iz 2014.

Osim novog singla i najave albuma, Džesi je s fanovima podelila i vest kako će početkom septembra održati čak četiri koncerta u londonskom Islington Assembly Hall – 4, 5, 7. i 8. septembra.

HL/Izvor:soundguardian.com

Previous post

MRAČNA TAJNA DIZNIJEVIH CRTAĆA: Da li znate zašto svi negativci umiru na isti način?

Next post

O NE, OPET "TITANIK"... Kameron snima dokumentarac o svim greškama koje ne napravio u filmu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *