Home»Muzika»Poslednji oproštaj udovice Čestera Beningtona: Konačno se oslobodio bola i sada peva u našim srcima…

Poslednji oproštaj udovice Čestera Beningtona: Konačno se oslobodio bola i sada peva u našim srcima…

3
Shares
Pinterest Google+
Tainda En Bentli i Čester Benington/Photo: facebook@ Talinda Ann Bentley
Tainda i Čester/Photo: [email protected] Ann Bentley

Vest o smrti Čestera Beningotna šokirala je i rastužila mnoge. Od muzičara su se oprostili brojni obožavatelji, kolege i članovi njegovog Linkin Parka, a sada se oglasila i njegova supruga Talinda En Bentli.

– Pre nedelju dana izgubila sam svoju srodnu dušu, a moja deca su izgubila svog heroja, svog tatu. Moj život s Česterom bio je bajka, a sada se sve pretvorilo u neku strašnu Šekspirovu tragediju. Kako da sastavim svoju polomljenu dušu? Kako da krenem dalje? – poručila je.

– Znam samo da ću odgajati našu decu svakim atomom ljubavi koji mi je ostao. Moj muž je bio bistar čovjek, pun ljubavi,a njegov glas anđeoski – dodala je.

– Konačno se oslobodio bola, i sada peva u našim srcima. Iako su moja deca jako mala ostala bez tate, znam da ćete nam svi pomoći da očuvamo uspomenu na njega. Molim Boga da nam svima da snage u ovim trenucima. Počivaj u miru, ljubavi – zaključuje skrhana udovica koja s muzičarem ima šestoro dece.

Da podsetimo, Benington je bio blizak s pevačem Soundgardena Krisom Kornelom koji se objesio u maju. Na njegovoj sahrani pevao je “Hallelujah”. Čester se ubio na Krisov 53. rođendan u svojoj kući u Los Anđelesu.

Previous post

Harlekin video singlom "Carina" najavljuje album prvenac "Tornik"

Next post

MRAČNA TAJNA DIZNIJEVIH CRTAĆA: Da li znate zašto svi negativci umiru na isti način?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *